December na MAX! v nákupnom centre OC MAX Nitra

December na MAX!


25.11.2015 - 25.12.2015

Milí návštevníci,

užite si s nami december na MAX. Srdečne vás pozývame. V piatok 4.12. otvárame pre vás mini vianočné mestečko s predajom tradičných, ručne, po domácky vyrobených vianočných produktov ako sú med, oblátky, medovníčky, keramiku, vianočné ikebany, maľované obrázky, šité maňušky a bábky a množstvo iného.

Originálne Vianoce, to je názov špeciálneho týždňa v našom vianočnom mestečku, v týždni od pondelka 7.12. do piatku 11.12., kedy si budete môcť vybrať špeciálne drobnosti od výmyslu sveta a milé darčeky čo potešia Vaše srdiečko. Toto podujatie sa koná vďaka spolupráci zamestnancov Úradu Nitrianskeho samosprávneho kraja, zamestnancov zariadení sociálnych služieb a OC MAX. Prijímatelia sociálnych služieb zo zariadení zriadených Nitrianskym samosprávnym krajom sa zodpovedne pripravili na vianočnú prezentáciu. Vyrobili pre vás krásne tradičné aj netradičné darčeky. V predvianočnom zhone, práve ich produkty vždy vyčaria úsmev a rozveselia srdce. Každý výrobok, hoci len maličkosť má svoj príbeh. Príďte podporiť týchto úžasných ľudí a určite sa príďte pozrieť.

V sobotu 5.12. od 15:00 hod budú môcť vaše deti zažiť jedinečnú bláznivú Mikulášsku show s opičkou Crazy Chi chi a jej kamarátmi slonom, žirafou, tučniakom a levom. Už ste tancovali s Mikulášom? ak nie, potom príďte k nám, pretože mikuláš, anjel aj čert spolu so zvieratkami si zatancujú radi s vami. Navyše dostanete sladkú odmenu. Nebude chýbať maľovanie na tvár, zdobenie medovníčkov či výroba vianočných ozdôb. To všetko sa udeje na 1.poshodí OC MAX od 15:00 hod v Klube Nájomná jednotka 210.  

V piatkok 11.12. od 18:00 hod pripravil OC MAX pre všetkých nitrančanov priamo vo vianočnom mestečku mesta Mitra na Svätoplukovom námesti Večer na MAX. Pripravený bude večer plný zábavy, darčekov a skvelého hudobného programu. Môžete sa tešiť na učinkovanie Itcha Pčelára, tanečné vystúpenie skupiny Phantoms Crew, bubenícku show Tambores a kapely UKND a Ranná nevoľnosť. Deti budú zabávať maskoti kocúr Garfield a ružový Panter :-) 

Od 14.12 si môžete priamo pred MAXom kúpiť vášho vianočného kapra alebo živý, voňavý vianočný stromček.

Navyše v termíne od 11.12. vždy v časoch od 15:00 hod do 19:00 hod vám nakúpené vianočné darčeky v MAXe aj bezplatne zabalíme.

Tešíme sa na vás, užite si december na MAX :-)

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Nitra
Nákupné centrum

OC MAX Nitra
Chrenovská 30
949 01 Nitra

nitra@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.