Náš blog

KODY

Pridal cestazadomovom.sk v kategórii Dobročinnosť , pridané 25.04.2016

KODY
pes, 3 mesiace
mama: kríženec
otec: karelský medvedí pes v dospelosti veľkého vzrastu

Tri šteniatka, mali šťastie v nešťastí, narozdiel od ich 4 súrodencov, ktorí už nie sú medzi nami. Boli zachránení pred utopením. Ich majiteľ 4 súrodencov v tomto plne vnímavom veku jednoducho utopil. Nechceme si ani predstaviť ako veľmi museli bojovať o život. Mrazí nás pri pomyslení na to. Nevieme prečo práve tieto tri ušetril, ale ak by sme ich nevzali, do pár dní by sa to opakovalo. Ich mamina je už po kastrácií, tak jedine to nám dáva nádej, že sa to už opakovať u nich nebude. 

Všetci traja súrodenci sú veľmi rozkošní mackovia a určite si ich hneď zamilujete. Šteniatka sú vhodné len do rodiny, ktorá im dá dostatok psej aktivity. Budú z nich naozaj veľké psíky, v 2 mesiacoch vážia 8kg. Psíkovia sú krížence karelského medvedieho psa, je to veľmi temperamentné plemeno a treba dbať na dobrý výcvik. Sú vhodné len do domu s celoročným prístupom dnu alebo do bytu k aktívnej rodine. Spoločnosti iných psíkov sa len potešia. 

KODY je veľmi rozkošný a šikovný psík. Rád sa učí novým veciam, miluje hry a šantenie. Určite bude ozdoba každej záhrady. Je to zlatíčko, ktoré si ihneď zamilujete. 
Psík je záväzok na niekoľko rokov a na to netreba pri adopcii zabúdať. Treba ho správne viesť a vychovať a bude z neho ten najvernejší a najlepší spoločník. 

Podmienkou adopcie je kastrácia zvieratka do 1 roka od adopcie, podpísanie adopčnej zmluvy a uhradenie adopčného poplatku.

V prípade ak vás rozkošný KODY zaujal píšte na FB správu alebo mail: info@cestazadomovom.sk

FOTO: Lukáš Barnáš

Galéria
Komentáre k príspevku

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Poprad
Nákupné centrum

OC MAX Poprad
Dlhé hony 4588/1
058 01 Poprad
+421 52 4664 449
poprad@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.