Náš blog

Fotenie bolo nadmieru príjemné

Pridal Ozeta v kategórii Fashion , pridané 17.05.2016

Fotenie bolo nadmieru príjemné. O Zdenke kolujú rôznorodé novinárske kačice, môžeme však povedať, že drvivá väčšina z nich - ak nie aj všetky - nie sú pravidvé. Je veľmi milá, rada sa smeje, je precízna a absolútne profesionálna. Až by sme povedali, že takých je veľmi málo a že svojou osobnosťou vlastne eliminuje trhový deficit.

Ale nechceme, aby bol tento blog o nej, iba sme chceli na úvod vyjadriť vďaku, že sa na toto dobrodružstvo s nami podujala. Prinášame vám pár fotografií zo zákulisia. Ako vidíte na fotografiách, bolo pomerne chladno, ale zvládli sme to a nikto neprechladol. :)

Fotili sme počas jedného dňa, od skorého rána do neskorého popoludnia v jednom krásnom kaštieli nie ďaleko od Bratislavy. Zdenka Studenková stvárňuje mamu ženícha. Na fotografiách môžete vidieť ešte otca nevesty. Ako inak - oboch v obleku od OZETA. :)

Svadobná sezóna štandardne dosahuje v najbližších týždňoch svoj vrchol v danom roku a my budeme radi, ak si ten svoj svadobný oblek prídete kúpiť do niektorej z našich predajní. Na svadobné obleky sme naozaj odborníci, šijeme ich dlhé dlhé roky, pričom neustále sledujeme nové trendy, pracujeme s modernými a kvalitnými látkami a príjemným svadobným dizajnom.

Mimochodom, práve dnes štartujeme súťaž, v ktorej môžete vyhrať peniaze za nákup svojho svadobného obleku späť! :) Stačí, ak pri kúpe svadobného obleku v ktorejkoľvek z našich predajní prikúpite ešte akúkoľvek inú jednu vec a pri pokladni zaregistrujete svoj bloček do súťaže. Súťaž trvá do 30. 6.. výsledky na našej stránke zverejníme 15. 7. 2016. Vyhrajú traja súťažiaci - prvý získa peniaze za daný nákup späť, druhý nákupnú poukážku v hodnote 100 eur a tretí nákupnú poukážku v hodnote 50 eur.

 

Prajeme vám veľa šťastia v súťaži, ale najmä nezabudnuteľnú svadbu podľa vašich predstáv - či už budete v roli ženícha, alebo svadobčana. :)

Galéria
Komentáre k príspevku

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Trenčín
Nákupné centrum

OC MAX Trenčín
ul. Gen. M. R. Štefánika 426
911 01 Trenčín
+421 32 7419 300
trencin@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.