23.05.2016 - 27.05.2016
Denné menu 23.5. – 27.5.2016
obedové menu podávame od 10:00 hod. do 14:30 hod.
Pondelok |
|
|
|
Hubová polievka s mrkvičkou a čerstvou petržlenovou vňaťou |
|
1. |
Morčacie medailóniky prekladané zeleninou „ratatuille“, tagliatelle |
1,3,7 |
2. |
Špikované bravčové stehno so zelenými fazuľkami, zemiakové rosti |
3,7 |
3.
|
Pizza- Hawai ( pomodoro, mozzarella, šunka, ananás) |
1,3,7 |
Utorok |
|
|
|
Zeleninová polievka s mletým mäsom a cestovinovými mušličkami |
1,3,7 |
1. |
Kuracie rezance so smotanou, slaninkou a parmezánom, gnocchi |
1,3,7 |
2. |
Pomaly pečený bravčový bôčik s chrumkavou cibuľkou, zemiakovo-zelerové pyré |
1,7 |
3. |
Listový šalát s vyprážanými rybími kroketami a cibuľkovým dressingom |
1,3,4,7 |
|
|
|
Streda |
|
|
|
Hŕstková polievka so zemiakmi |
|
1. |
Kuracia rolka so sušenou paradajkou a mozzerellou, dinstované zemiaky |
7 |
2. |
Cuketová lodička plnená neapolskou mäsovou zmesou na jemnom bazalkovom rizote |
1,7 |
3. |
Pizza- Fagioli (pomodoro, mozzarella, červená fazuľa, paradajky, kukurica) |
1,3,7 |
|
|
|
Štvrtok |
|
|
|
Špargľová krémová polievka s restovanou mladou cibuľkou |
7 |
1. |
Kurací rezeň v tekvicovom cestíčku, pečené zemiaky, šalátik |
1,3,7 |
2. |
Bravčové výpečky s paprikovou omáčkou, domáce knedličky |
1,3,7 |
3. |
Špagety s bazalkovým pestom a cherry paradajkami |
1 |
|
|
|
Piatok |
|
|
|
Silný hovädzí vývar so zeleninou a širokými rezancami |
1 |
1. |
Pečené kuriatko v medovej marináde so sezamom, dusená ryža, malý kompót |
1,11 |
2. |
Vyprážaný syrovo-šunkový špíz, varené zemiaky, domáca tatárska omáčka |
1,3,7 |
3. |
Pizza- Salame s cibuľou (pomodoro, mozzarella, saláma, cibuľa) |
1,3,7 |
Cena obedového menu 4,10 €
Zodpovedný šéfkuchár: Marcel Pažitka .Zmena jedálneho lístka vyhradená. Hmotnosť mäsa v surovom stave 100g. Jedlá v jedálnom lístku môžu obsahovať alergény.