Letné výhry v MAXe v nákupnom centre OC MAX Nitra

Letné výhry v MAXe


04.07.2017 - 01.09.2017

Zapoj sa do skvelých letných súťaží na našom Facebookovom profile a vyhraj jednu zo zaujímavých cien od našich prevádzok! Každý týždeň iná cena! Sleduj náš profil https://www.facebook.com/ocmax.nitra/ a začni vyhrávať, nielen súťažiť.

Pravidlá súťaže LETNÁ SÚŤAŽ S MAXOM

Facebook súťaž Letná súťaž s MAXOM organizuje spoločnosť OC Slovakia s.r.o., so sídlom Chrenovská 30, 949 01 Nitra, IČO 35 955 201, zapísaná v Obchodnom registri vedenom Okresným súdom Nitra, oddiel Sro, vložka č. 37823/N. Technické zabezpečenie súťaže zabezpečuje správcovská spoločnosť Multi Slovakia s.r.o., Ventúrska 12, 811 01 Bratislava a spracovanie osobných údajov zabezpečuje spoločnosť ORIGINALS, s.r.o. Účastník svojou účasťou v súťaži akceptuje nasledujúce podmienky:

Vyššie uvedená súťaž prebieha od utorka 4.júla 2017 do piatka 01.09.2017 vrátane. Zúčastniť sa je možné len v tomto termíne. Právo na výhru majú účastníci, ktorí napíšu do komentára na fanpage MAX Nitra odpoveď na otázku, ktorá je uverejnená vždy v utorok do 12:00. Spomedzi všetkých účastníkov budú náhodným výberom vyžrebovaný 1 výherca, ktorý vyhrá cenu, ktorá bude vždy uvedená v poste ohlasujúcu súťaž.

Do žrebovania budú zaradené všetky správne odpovede, ktoré budú pridané do komentárov vždy do štvrtka do 24:00. Žrebovanie sa uskutoční vždy v piatok do 16:00 prostredníctvom live videa na fanpage MAX Nitra. 

Cenu nemožno nahradiť hotovosťou. Účastníci, ktorí použijú inú cestu (napr. zaslanie odpovedí prostredníctvom emailu), nebudú zaradení do súťaže. Za škody spôsobené chybami, oneskoreniami alebo prerušením prenosu dát, pri poruchách technického vybavenia a zariadenia, nesprávne obsahy, stratu alebo vymazanie údajov a vírov spoločnosť OC Slovakia s.r.o. neručí.

Súťaže sa môžu zúčastniť všetci, ktorí v čase trvania súťaže dosiahli vek 18 rokov a majú trvalý pobyt na Slovensku. Víťaz bude vyžrebovaný náhodným výberom.

Účasť je bezplatná a nezávislá na nákupe tovaru alebo služieb. Zamestnanci spoločnosti OC Slovakia s.r.o., Multi Slovakia s.r.o. a ORIGINALS, s.r.o.sú z účasti v súťaži vylúčení.

Táto súťaž nemá nič spoločné s Facebookom, a v žiadnom prípade ním nie je sponzorovaná, podporovaná alebo organizovaná. Príjemca poskytnutých informácií nie je Facebook, ale spoločnosť OC Slovakia s.r.o.. Poskytnuté údaje budú použité iba pre kontaktovanie výhercov v rámci súťaže. Všetky otázky, pripomienky a sťažnosti smerujte na našu fanpage. Spoločnosť OC Slovakia s.r.o. si vyhradzuje všetky práva na zrušenie súťaže a to zo závažných dôvodov. K výpovedi zo závažných dôvodov môže dôjsť najmä vtedy, ak nie je možné zaručiť riadny priebeh súťaže z technických či právnych dôvodov.

Rozhodnutie je konečné. 

 

 

 

 

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Nitra
Nákupné centrum

OC MAX Nitra
Chrenovská 30
949 01 Nitra

nitra@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.