Náš blog

Sebastián

SEBASTIÁN je psík, ktorého sme odobrali z neďalekej rómskej osady v Hranovnici. Ležal schúlený na zemi medzi odpadkami, ledva sa hýbal a trpel v bolestiach. Nikoho nezaujímal, hnil doslova zaživa a jeho rana zapáchala na niekoľko metrov. Na veterinárnej klinike sa nám všetkým naskytol hrozný pohľad na zarezanú a vrastenú šnúrku v jeho krku. Tú mu museli dať na krk deti v osade,keď bol ešte šteniatko. Sebi rástol a šnúrka sa mu zarezávala hlbšie a hlbšie.

Čítať viac

Pridal cestazadomovom.sk v kategórii Dobročinnosť , pridané 03.05.2016

KODY

KODY
pes, 3 mesiace
mama: kríženec

otec: karelský medvedí pes v dospelosti veľkého vzrastu

Tri šteniatka, mali šťastie v nešťastí, narozdiel od ich 4 súrodencov, ktorí už nie sú medzi nami. Boli zachránení pred utopením. Ich majiteľ 4 súrodencov v tomto plne vnímavom veku jednoducho utopil. Nechceme si ani predstaviť ako veľmi museli bojovať o život. Mrazí nás pri pomyslení na to. Nevieme prečo práve tieto tri ušetril, ale ak by sme ich nevzali, do pár dní by sa to opakovalo. Ich mamina je už po kastrácií, tak jedine to nám dáva nádej, že sa to už opakovať u nich nebude. 

Čítať viac

Pridal cestazadomovom.sk v kategórii Dobročinnosť , pridané 25.04.2016

LUKY

pes, 1 rok, cca 10-12kg, cca 38 cm
pes nechcený, do osady odložený

Príbeh nášho LUKYHO (u nás Lyra) mnoho z vás s obrovským znechutím nedávno zaregistrovalo. Luky bol šteniatko, ktoré sme zachránili z osady. Osadníci nám ho doniesli vysiaceho za labku, po tom čo ho vytiahli z jamy, kde sa pred nimi spolu so sestričkou skrýval. Ako malé šteniatko prežil obrovskú traumu a my sme verili, že už nikdy nič zlé nezažije. Lukyho (vtedy ešte Lyra) sme adoptovali manželskému páru, ktorí sa zdali byť pre neho veľmi vhodná rodina. Boli sme aj u nich, prebrali sme všetko potrebné a Luky sa adoptoval. Po pár mesiacoch nám volali, že Luky je veľký, nezvládnuteľný, stále šteká a pod. a že si ho máme vziať. Jednoducho zanedbali jeho výchovu a svoj neúspech zvalili na neho. 

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Poprad
Nákupné centrum

OC MAX Poprad
Dlhé hony 4588/1
058 01 Poprad
+421 52 4664 449
poprad@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.