Náš blog

Sladké dobroty bez výčitiek

Pridal v kategórii Fitness , pridané 18.07.2016

Nepoznám človeka, ktorý by si počas leta nedoprial tú sladkú chladnú pochúťku, ktorá dokáže tak osviežiť- zmrzlinu. Ako si dopriať túto pochúťku bez zbytočných výčitiek z pribratia? Že sa to nedá? OMYL! Ponúkam Vám recepty na zdravé letné pochúťky vhodné do horúcich letných dní.

Na zdravú zmrzlinu budeme potrebovať len tri suroviny- nízkotučný jemný tvaroh, čerstvé jahody a med. Všetko spolu zmiešame, dosladíme medom podľa chuti, naplníme do ľubovoľných nádobiek a dáme zamraziť.
Na druhý variant budeme potrebovať banány, opäť tvaroh, kakao a med. Banány si rozrežeme na polovicu a dáme na niekoľko hodím do mrazničky. Potom ich vyberieme a vymixujeme s tvarohom, kakaom a medom. Tým, že  budú banány zmrazené, vzniknutú hmotu môžeme rovno podávať.

Ďalšia zdravá sladká pochúťka nebude mrazená ale bude lahodná- Chia puding s jahodami.  Potrebovať budeme mandľové mlieko, prípadne nízkotučné, 3 lyžice chia semienok, med, menší banán, jahody a kokosový olej. V pohári s mliekom si zmiešane 3 lyžice chia semienok, banán, lyžicu medu, lyžicu kokosového oleja a dáme na chvíľu schladiť. Po chvíli puding s tuhou konzistenciou vyberieme a naplníme ním dezertné poháriky alebo mištičky striedavo s  čerstvými jahodami. 

Komentáre k príspevku

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Poprad
Nákupné centrum

OC MAX Poprad
Dlhé hony 4588/1
058 01 Poprad
+421 52 4664 449
poprad@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.