Miss Originál v nákupnom centre OC MAX Trenčín

Miss Originál


01.10.2016 - 01.10.2016

Zažite veľké finále súťaže krásy a šikovnosti s moderátorom Jánom Bakalom.

12 krásnych dievčat môžu návštevníci bližšie spoznať a hodnotiť priamo u nás, v centre Max Trenčín.

Ktorá z nich získa titul:

  • Miss Original
  • 1. Vicemiss
  • 2. Vicemiss
  • Miss obchodného centra Max Trenčín
  • Miss Sympatia
  • Miss Heriett Models
  • Miss Sporty

Nuž, je to aj na vás :)

Program spestria skvelý raper Rakby, zatancuje tanečná skupina Goonies, LT-len tanec a ďalší zaujímaví hostia. Max Trenčín a Miss Original, 1. októbra, večer o 19.00 h. Tvorca a realizátor projektu je: Gabriela Ježíková pod záštitou Neziskovej organizácie TREUM Trenčín. Ceny pre Miss obchodného centra darovali nájomníci centra Max Trenčín: Klenoty TREND, Boutique Briliant, Kvetinárstvo GREN DESIGN, ORION – domáce potreby, Bytový raj

Súťaž Miss Original je voľné pokračovanie súťaže Miss Academy, ktorá mala premiéru minulý rok v Trenčíne na výstavisku. Tento ročník organizátor rozhodol trošku okoreniť, nakoľko súťaže krásy sú si väčšinou svojim konceptom podobné.

Súťaž Miss Original je originálna, a to tým, že organizátor našiel hrdinku, ktorej sa súťažiace podobajú nielen svojim výzorom, ale aj celkovým pohľadom na ženu ako takú. Hrdinkou je Katniss zo sagy Hunger Games... . Všetci si pod súťažami Miss predstavujú sladké dievčatá..., ale v tejto súťaži sa ukáže dievča - žena z viacerých pohľadov. Napríklad dievčatá sú ozbrojené na fotografiách, pretože metaforicky dievčatá vedia byť aj drsné ženy, keď je to potrebné musia sa vedieť ochrániť, doba je veľmi ťažká. A na druhej strane dievčatá vedia byť aj hravé a vedia si aj zatancovať, odviazať sa, ukázať svoje prednosti, a vedia byť aj športovkyne ako i nádherné ženy. A toto všetko je možné vidieť v priereze súťažou Miss Original, ktorá sa uskutoční v sobotu 1.10. v OC Max Trenčín.

Moderátorom súťaže je moderátor z TV JOJ Ján Bakala, medzi hosťami sa objaví Rakby alias Ramona, tanečná skupina GOONIES, akrobatické duo Simons couple workout, tanečná skupina LT-len tanec. Zaujímavá bude aj porota, pretože bude zastúpená známymi osobnosťami ako je Lucia Mokráňová a Miloš Ferleťák z reality show Farma, hudobné duo TWIINS a ďalšími ľuďmi z radov sponzorov. V sprievodnom programe dievčatá predvedú i najnovšie modely zo siete Terranova a Calliope, Sugarbird Trenčín, dresy AS Trenčín, spodné prádlo ANITA, plavky IKAB a večerné šaty zo salónu Danica. Dievčatá budú mať aj nie všedný príchod na scénu, privezú ich autami BMW z predajne BMW T.O.B. Trenčín. V súťaži budú vyhodnotené dievčatá v kategórii: Miss Sympatia, na základe hlasovania na FB stránke, Miss Heriett Models na základe výberu agentúry Heriett Models, Miss Sporty, ktorú si vyberie kulturista  Michal Palák, Miss OC Max Trenčín, na základe výberu Správy centra Max Trenčín a ceny 2. Vicemiss, 1. Vicemiss a MISS ORIGINAL 2016... . Súťaž je sponzorovaná mnohými firmami, ktoré poskytli jednak finančné dary a jednak firmami, ktoré poskytli materiálne dary.

Organizátorka súťaže ďakuje všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli a pomohli k uskutočneniu tejto súťaže, ako aj O.Z. TREUM pod záštitou, ktorého sa súťaž uskutoční.

Veríme, že súťaž zažije veľký ohlas a pokračovania budú aj v ďalších ročníkoch... . 

Organizátor: Gabriela Ježíková

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Trenčín
Nákupné centrum

OC MAX Trenčín
ul. Gen. M. R. Štefánika 426
911 01 Trenčín
+421 32 7419 300
trencin@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.