ZAŽITE OČARUJÚCE SLOVENSKO v nákupnom centre OC MAX Trenčín

ZAŽITE OČARUJÚCE SLOVENSKO


09.08.2017 - 31.08.2017

Od stredy 9.8. môžete v našom centre, na prízemí, vzhliadnúť unikátne zábery rôznych miest Slovenska, nafotené podnikateľom, pilotom, cestovateľom a dobrodruhom v jednom, pánom Milanom Paprčkom, ktorý je zakladateľom vydavateľstva a zároveň organizátorom fotografických výstav v rámci CBS, Banská Bystrica.

Vydavateľstvo CBS je najväčším výrobcom ručne maľovaných máp v Európe a druhým najväčším na svete. Edícia leteckých kníh „Slovensko z neba“ je výsledkom jeho veľkej vášne k lietaniu, kde môžme nájsť samostatne vydané knihy záberov z neba jednotlivých regiónov Slovenska, a ktoré sú doslova kráľovským darčekom radosti a potešenia.

Nachádza sa medzi nimi aj kniha: „Trenčín z neba“, v ktorej sú zobrazené vskutku nádherné zábery jednotlivých častí mesta Trenčín, vrátane jeho skvostných pamiatok, a ktorú, v prípade vášho záujmu, zakúpite v predajni Panta Rhei, na poschodí MAX Trenčín.

Vychutnajte si najkrajšie slovenské miesta tak, ako ich nepoznáte. Z neba ich môžu vidieť iba piloti a vtáci. A teraz už aj vy :) 

Výstava potrvá do 31.8. a my vám želáme nevšedný zážitok

 

Správa centra MAX Trenčín

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Trenčín
Nákupné centrum

OC MAX Trenčín
ul. Gen. M. R. Štefánika 426
911 01 Trenčín
+421 32 7419 300
trencin@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.