23.04.2019 - 28.04.2019
Dené menu 22.04.-28.04.2019
obedové menu podávame od 10:00 hod. do 15:00 hod.
Pondelok |
|
|
|
|
|||
|
|
ZATVORENE |
|
|
|||
Utorok |
|
Zeleninová s mrveničkou |
1,3,7,9 |
|
1. |
Kurací gyros, dusená ryža, šalát |
|
|
2. |
Bravčový rezeň, pečené zemiaky |
1,3,7 |
|
3. |
Šalát s kuracími plátkami, bylinkový dressing, toast |
1,3,7 |
|
4. 5. |
Špeciálne menu: Krémové hubové rizoto s kuracími kúskami a parmezánom Špeciálne menu: kacacie stehno, cervena kapusta, knedla |
7 1,3,7 |
|
|
|
|
Streda |
|
Slepačí vývar s rezancami |
1,3,7,9, |
|
1. |
Kuracie grilovane prsia v nivovej omáčke, ryža |
7 |
|
2. |
Bravcova kapsa plnená so slaninou a syrom, zemiakové pyré |
1,7,3 |
|
3. |
Listový šalát s grilovanými kuracími plátkami, jogurtový dressing, toast |
|
|
4. 5. |
Špeciálne menu: Krémové hubové rizoto s kuracími kúskami a parmezánom Špeciálne menu: kačacie stehno, červená kapusta, knedľa |
1,3,7 1,3,7 |
|
|
|
|
Štvrtok |
|
Mrkvová krémová s krutonmi |
1,7 |
|
1. |
Kurací rezeň, zemiakové pyré, uhorkový šalát |
1,3,7 |
|
2. |
Bravcove raznici na voľno, varene zemiaky s pažítkou |
1,3,7 |
|
3. |
Vyprážaný syr, varene zemiaky, domáca Tatárka |
1,3,7 |
|
4. 5. |
Špeciálne menu: Krémové hubové rizoto s kuracími kúskami a parmezánom Špeciálne menu: kačacie stehno, červená kapusta, knedľa |
7 1,3,7 |
|
|
|
|
Piatok |
|
Rajčinová so syrom |
7 |
|
1. |
Grilovane kuracie prsia s enciánom a baby špenátom, ryža |
7 |
|
2. |
bravčový rezeň, varene zemiaky, kysla uhorka |
1,3,7 |
|
3. |
Zemiakové lokše plnene s kuracími pečienkami |
1,3,7 |
|
4. 5. |
Špeciálne menu: Krémové hubové rizoto s kuracími kúskami a parmezánom Špeciálne menu: kačacie stehno, červená kapusta, knedľa |
7 1,3,7 |
|
|
|
|
Sobota |
|
Zeleninová polievka |
|
|
1. |
Kuracie vysmážané medajlonky, varene zemiaky, šalátik |
1,3,7 |
|
2. |
Bravcove znojemské sote, ryza |
1,3,7 |
|
3. |
Granatiersky pochod, kysla uhorka |
1,3,7 |
|
|||
Nedeľa |
|
Slepačí vyvar s rezancami |
1,3,7,9 |
|
1. |
Kurací rezančeky v syrovej omáčke, ryza |
1,3,7 |
|
2. 3. |
Bravcovy rezeň, varene zemiaky, kysla uhorka Vyprážane sampiony, varené zemiaky, tatarka |
1,3,7 |
|
|
|
1,3,7 |