06.02.2017 - 12.02.2017
Denné menu 06.02. - 12.02.2017
obedové menu podávame od 10:00 hod. do 15:00 hod.
Pondelok
Francúzska polievka s mušličkami 1,9
1. Kurací kústky na medu a kari, restovaná zelenina/rajčiny, šalotka,pór, paprika/ryža
2. Bravčový plát zapečený so šunkou a syrom, hríbová omáčka, opekané zemiaky 3
3. Vyprážaná kuracia pečienka, zemiaková kaša, uhorkový šalát 1,3,7
4. Tvarohové rezance s horúcimi hruškami 1,3,7
Utorok
Tekvicová polievka so zázvorom a krutónikmi 1,3,7
1. Vyprážané vykostené kuracie stehná, ryža, miešaný kompót 7
2. Hovädzí guláš , domáca knedľa 1,3,7
3. Francúzske zemiaky, čalamáda 3,7
4. Bezlepkové cestoviny s bazalkovým pestom, rajčinami, olivami a parmezánom 3,7
Streda
Hustá zeleninová polievka s mrveničkou 1,3
1. Restované kuracie rezančeky s omáčkou quatro formagi, penne 1,3,7
2. Pečená krkovička na rozmaríne s lahodným prelivom, zemiaková kaša 1,3,7
3. Vyprážaný syr, hranolky, domáca tatarská omáčka 7
4. Šopský šalát s avokádom, kuracie plátky, pizza bread s cesnakom a dressingom 1,3,7
Štvrtok
Zelerová polievka so strúhanou mrkvičkou, zemiaky a mrveničkou 7,9
1. Zapekaný kurací filet s brokolicou, údeným syrom, 1/2 hranolky1/2 ryža 1,3,7
2. Hovädzie soté na rajčinách a paprike, zemiakovo-cuketové placky s jablkami 1,3,7
3. Vyprážané rybie filé ,varené zemiaky, domáca tatarská omáčka 1,3,7
4. Tvarohovo- jablková žemľovka 1,3,7
Piatok
Fazuľová polievka s klobásou a hrubými rezancami
1. Morčacie kúsky s tekvicovým čatné, opekané zemiaky 7
2. Moravský vrabec, kapusta, domáca knedľa 1,3,7
3. Bolonské lasagne 1,3,7
4. Zapekaný baklažán s kuskusom, rajčinami, tofu syrom a s bylinkami, šalátik 1,3,7
Sobota
Karfiolovo-zemiaková polievka so zápražkou a mrveničkou 1,3,7
1. Kuracie kúsky v bylinkovej omáčke, ryža s kukuricou
2. Bravčové rezne naopak, zemiaková kaša 1,3,7
3. Šampiňónové rizoto, syr, kyslé uhorky
Nedeľa
Hovädzí vývar s rezancami 1,3,9
1. Zapekané kuracie prsia s broskyňou a syrom, ryža 7
2. Bravčové ragú s čerstvým lečom, varené zemiaky
3. Miešaný šalát s krabími tyčinkami, toast, bylinkový dip 1,3,7