10.04.2017 - 16.04.2017
Denné menu 10.04.-16.04.2017
obedové menu podávame od 10:00 hod. do 15:00 hod.
Pondelok
Kelová polievka so zemiakmi a párkom
1. Morčacie medajlonky s cuketou a baklažánom v sójovej omáčke, zelen. špagety 1,3
2. Bravčová panenka s dubákovou omáčkou,ryža
3. Hubové rizoto so smotanou a parmezánom 7
4. Lievance s nutelou, šľahačkou a topingom 1,3,7
Utorok
Tekvicový krém so slnečnicovými semiačkami 7
1. Vyprážané kuracie stehná, ryža, miešaný kompót
2. Bravčové ragú na taliansky spôsob, zemiakové placky so syrom 1,3,7
3. Hlivový perkelt, maslové halušky 1,3,7
4. Zeleninový šalát s kuracími nugetkami, cesnakový dresing, toast 1,3,7
Streda
Morčací vývar s čerstvou vegetou a rezancami 1,3,9
1. Zapekaný kurací filet s rajčinou, bazalkou a mozarellou ,zeleninová ryža 7
2. Hovädzie varené, kôprová omáčka, domáca knedľa 1,3,7
3. Kukuričné cestoviny so špenátom, morčacími kúskami a syrom 7
4. Jahodové guľky so strúhankovým posypom a cukrovou posýpkou 1,3
Štvrtok
Polievka z medvedieho cesnaku s chrumkavými gulôčkami 7
1. Kuracie soté na zeleno, ryža 1,3,7
2. Bravčový rezeň v zemiakovo-špenátovom cestíčku, americké zemiaky 1,3,7
3. Shrekove zapekané zemiaky 3,7
4. Rybie klopsy so špenátovou omáčkou, varené zemiaky s pažítkou 1,3,7
Piatok
Cesnaková mliečna so syrom a krutonmi 1,7
1. Kurací plát s bretónskou zeleninou, ryža
2. Hovädzie rezančeky s domácim lečom, varené zemiaky
3. Penne so šunkovo-smotanovou omáčkou, strúhaný syr 1,3,7
Sobota
Zeleninová polievka s rezancami 1,3,9
1. Kurací rezeň plnený balkánskym syrom a šunkou, ryža 1,3,7
2. Bravčové kúsky na znojemský spôsob,tarhoňa
3. Listový šalát s čerstvou zeleninou, krabími tyčinkami, toast, americký dresing 1,7
Nedeľa
Veľkonočná nedeľa
Zatvorené