07.03.2016 - 11.03.2016
Denné menu 7.3. - 11.03.2016
obedové menu podávame od 10:00 hod. do 14:30 hod.
Pondelok |
|
|
|
Jemná krúpková polievka s koreňovou zeleninou |
1,7 |
1. |
Vykostené kuracie stehno s krémovou omáčkou a zelenými fazuľkami, zemiakové rosti |
3,7 |
2. |
Marinovaný bravčový rezeň v mandľovom kabátiku, dusená ryža, šalátik |
1,3,7,8 |
3. |
Pizza- Hawai (pomodoro, mozzarella, šunka, ananás) |
1,3,7 |
|
|
|
Utorok |
|
|
|
Karfiolová polievka so zemiakmi |
|
1. |
Jemne pikantné kuracie rezane so zeleninou a kurkumou v cestovinovom hniezde |
1,3,7 |
2. |
Zapekaná paprika plnená mletým mäskom s paradajkovým
prelivom a šťuchanými zemiakmi |
7 |
3. |
Šalát z čerstvej a grilovanej zeleniny s balkánskym syrom a medovým dressingom |
7,10 |
|
|
|
Streda |
|
|
|
Domáca fazuľová polievka s klobásou a širokými rezancami |
1,3,7 |
1. |
Kuracie stehná na bielom víne s bazalkou, basmati ryža, sladký mrkvový šalátik |
1 |
2. |
Hovädzie mäsko dusené na mrkve, zemiakovo-zelerové pyré |
7,9 |
3. |
Pizza- Jesolo (pomodoro, mozzarella, slanina, červená cibuľa, cesnak) |
1,3,7 |
|
|
|
Štvrtok |
|
|
|
Karotková krémová polievka s opečenými krutónmi a chia semienkami |
1,7 |
1. |
Morčacie prsia so šampiňónmi a brokolicou, grilované zemiaky |
|
2. |
Špikované bravčové stehno so slaninkou a dijonskou omáčkou, tarhoňa |
1,10 |
3. |
Lasagne s grilovanou zeleninou, smotanovo-pažítkovým prelivom a parmezánom |
1,7 |
|
|
|
Piatok |
|
|
|
Silný zeleninový vývar s bylinkovými haluškami |
1,3,7 |
1. |
Kuracie medailóniky s tekvicovým rizotom a bazalkovým chipsom |
1,7 |
2. |
Vyprážaný údený syr v cestíčku, varené zemiaky s čerstvou petržlenovou vňaťou a dipom „tartar“ |
1,3,7 |
3. |
Pizza- Vegetariana (pomodoro, mozzarella, brokolica, kukurička)
|
1,3,7
|
Cena obedového menu 4,10 €
Zodpovedný šéfkuchár: Marcel Pažitka .Zmena jedálneho lístka vyhradená. Hmotnosť mäsa v surovom stave 100g. Jedlá v jedálnom lístku môžu obsahovať alergény.