21.03.2016 - 25.03.2016
Denné menu 21.3. – 25.03.2016
obedové menu podávame od 10:00 hod. do 14:30 hod.
Pondelok |
|
|
|
Hrachová polievka s grilovaným párkom |
7 |
1. |
Kurací filet v bylinkovom cestíčku s restovanými zemiakmi a smotanovým dipom |
1,3,7 |
2. |
Bravčové rezance so zelenou fazuľkou a slaninkou, cestovinové rizoto |
1,7 |
3. |
Pizza- Tarvisio (pomodoro, mozzarella, šunka, šampiňóny, artičoky, cesnak) |
1,3,7 |
|
|
|
Utorok |
|
|
|
Silný hovädzí vývar s mäsom a rezancami |
1,3,7 |
1. |
Pečené kuriatko marinované v mede so sezamom, dusená ryža, šalátik |
1,11 |
2. |
Bravčové medailóniky s omáčkou „Quatro formaggi“ a pažítkou, gnocchi |
1,3,7 |
3. |
Insalata Fregolona (listový šalát s grilovanou zeleninou a cestovinou) |
1 |
|
|
|
Streda |
|
|
|
Pórovo-zemiaková polievka s chlebovými krutónmi |
1,7 |
1. |
Pikantné kuracie krídelká s barbecue omáčkou, zemiakové dukátiky |
|
2. |
Bravčové pliecko s lesnými hubami a červeným vínom, chlpaté knedličky |
1,3,7 |
3. |
Pizza- Mexicana (pomodoro, mozzarella, saláma, červené fazuľky, chilli) |
1,3,7 |
|
|
|
Štvrtok |
|
|
|
Domáca cibuľačka so syrovou bagetkou |
1,7 |
1. |
Morčacie stripsy s omáčkou z pečených paprík a parmezánom, tagliatelle |
1,3,7 |
2. |
Bravčová kapsa plnená slaninkou, mozzarellou a mladou cibuľkou, zeleninová ryža |
1,7 |
3. |
Krémová špenátová omáčka s volským okom a varenými baby zemiačikmi |
3,7 |
|
|
|
Piatok |
|
|
|
Hubová polievka so zemiakmi a čerstvým tymianom |
|
1. |
Vyprážaný syrový špíz, varené zemiaky s maslom, domáca tatárska omáčka |
1,3,7 |
2. |
Hovädzie „Chilli con carne“, mini zemiakové placky so syrom |
1,3,7 |
3. |
Pizza- Arrosto di pollo (pomodoro, mozzarella, pečené kura, paprika)
|
1,3,7 |
Cena obedového menu 4,10 €
Zodpovedný šéfkuchár: Marcel Pažitka .Zmena jedálneho lístka vyhradená. Hmotnosť mäsa v surovom stave 100g. Jedlá v jedálnom lístku môžu obsahovať alergény.