04.04.2016 - 08.04.2016
Denné menu 4.4. – 8.4.2016,
obedové menu podávame od 10:00 hod. do 14:30 hod.
Pondelok |
|
|
|
„Kulajda“- zemiaková kyslá polievka s vajíčkom a kôprom |
3,7 |
1. |
Kuracie medailóniky s jemnou omáčkou z medvedieho cesnaku, špenátové tagliatelle |
1,3,7 |
2. |
Bravčové rezance na mediteránsky spôsob, zemiakové dukátiky |
|
3.
|
Pizza- Salame (pomodoro, mozzarella, saláma) |
1,3,7 |
Utorok |
|
|
|
Zelerová polievka so strúhanou karotkou a cícerom |
9 |
1. |
Kurací filet v tekvicovom cestíčku, šťuchané zemiaky s maslom |
1,3,7 |
2. |
Bravčové výpečky s omáčkou „Quatro foramggi“, špenátové halušky |
1,3,7 |
3. |
Listový šalát s marinovanými plodmi mora a citrónovo-mätovým dipom |
2,4,7 |
|
|
|
Streda |
|
|
|
Talianska paradajková polievka s čerstvou bazalkou a syrom |
7 |
1. |
Marinované kuracie rezance na krémovom šampiňónovom rizote |
1,7 |
2. |
Bravčové kofty s pečenými zemiakmi a pažítkovým dressingom |
3,7 |
3. |
Pizza- Prosciutto s kukuricou (pomodoro, mozzarella, šunka, kukurica) |
1,3,7 |
|
|
|
Štvrtok |
|
|
|
Ľahká zeleninová polievka s cuketou, mladou cibuľkou a vaječným zvitkom |
1,3,7 |
1. |
Pečené kuriatko s chrumkavou syrovou kožou, restované zemiaky s grilovaným pórom |
7 |
2. |
Špikované bravčové stehno s omáčkou „demi glace“, tarhoňa |
1 |
3. |
Zapekané lasagne s medvedím cesnakom, bešamelom a mozzarellou |
1,3,7 |
|
|
|
Piatok |
|
|
|
Domáca gulášová polievka so zemiakmi |
|
1. |
Vyprážaný filet z bielej ryby s hráškovým pyré a jarným šalátikom |
1,3,4,7 |
2. |
Jemne pikantné hovädzie ragú na červenom víne, dusená ryža s mandľami |
1,8 |
3. |
Pizza- Funghi (pomodoro, mozzarella, šampiňóny) |
1,3,7 |
Cena obedového menu 4,10 €
Zodpovedný šéfkuchár: Marcel Pažitka .Zmena jedálneho lístka vyhradená. Hmotnosť mäsa v surovom stave 100g. Jedlá v jedálnom lístku môžu obsahovať alergény.