11.04.2016 - 15.04.2016
Denné menu 11.4. – 15.4.2016
obedové menu podávame od 10:00 hod. do 14:30 hod.
Pondelok |
|
|
|
Lúsková kyslá polievka so zemiakmi zjemnená maslom |
7 |
1. |
Zapekaný kurací filet s čerstvými šampiňónmi a syrom, baklažánový nákyp |
3,7 |
2. |
Bravčové ragú s paradajkami a farebnou paprikou, cestovinová ryža |
1 |
3.
|
Pizza- Quatro formaggi (pomodoro, mozzarella, 4druhy syra) |
1,3,7 |
Utorok |
|
|
|
Talianska zeleninová polievka „Minestrone“ s cestovinou |
1,3,7 |
1. |
Vykostené kuracie stehná na krémovom špenáte, gnocchi |
1,3,7 |
2. |
Hovädzí guláš s čerstvým majoránom, domáca parená knedľa |
1,3,7 |
3. |
Svieži listový šalát s pečenou tekvicou, cícerom a mozzarellou |
7 |
|
|
|
Streda |
|
|
|
Jemná ragú polievka s mletým mäskom a koreňovou zeleninou |
7,9 |
1. |
Jemne pikantné kuracie rezance s červenou fazuľkou, cuketovo-zemiakové placky |
1,3,7 |
2. |
Bravčové medailóniky v údenom syrovom cestíčku, zeleninová ryža |
1,3,7 |
3. |
Pizza- Lignano (pomodoro, mozzarella, šunka, saláma) |
1,3,7 |
|
|
|
Štvrtok |
|
|
|
Domáca hrachová polievka s opečenou špekačkou |
7 |
1. |
Morčacie prsia na bielom víne s olivami a kurkumovým rizotom |
1,7 |
2. |
Pečený bravčový bôčik s chrumkavou cibuľkou, zemiakovo-zelerové pyré |
1,7,9 |
3. |
Farfalle so smotanovo-parmezánovou omáčkou a restovaným pórom |
1,3,7 |
|
|
|
Piatok |
|
|
|
Silný hovädzí vývar s mäsom, zeleninou a slížikmi |
1,3,7 |
1. |
Grilované kuriatko s kyslou kapustou zjemnené smotanou, dusená ryža |
1,7 |
2. |
Vyprážaný bravčový rezeň marinovaný v jogurte, zemiakový šalát s poľníčkom |
1,3,7,10 |
3. |
Pizza- Bolognese (pomodoro, mozzarella, bolonská zmes, paprika) |
1,3,7
|
Cena obedového menu 4,10 €
Zodpovedný šéfkuchár: Marcel Pažitka .Zmena jedálneho lístka vyhradená. Hmotnosť mäsa v surovom stave 100g. Jedlá v jedálnom lístku môžu obsahovať alergény.