18.04.2016 - 22.04.2016
Denné menu 18.4. – 22.4.2016
obedové menu podávame od 10:00 hod. do 14:30 hod.
Pondelok
|
|
|
|
Pórová polievka so zemiakmi a vaječnou hmlou |
3 |
1. |
Kuracie rezance so julienne zeleninou, klíčkami a arašidmi, dusená ryža |
1,5 |
2. |
Bravčové medailóniky so šampiňónovým ragú, špenátové tagliatelle |
1,7 |
3.
|
Pizza- Salame s cibuľou (pomodoro, mozzarella, saláma, cibuľa) |
1,3,7 |
Utorok
|
|
|
|
Mrkvovo-zemiaková polievka s bylinkovými krutónmi a chia semienkami |
1,3,7 |
1. |
Kurací filet v parmezánovom cestíčku, zemiakové pyré, paradajkový šalátik s červenou cibuľou |
1,3,7 |
2. |
Hovädzie dusené s čerstvou chrenovou omáčkou, domáca parená knedľa |
1,3,7 |
3. |
Miešaný listový šalát s grilovanou zeleninou, feta syrom a praženými tekvicovými semienkami |
7 |
|
|
|
Streda
|
|
|
|
Mliečna fazuľová polievka s údeným mäsom |
7 |
1. |
Kuracie kúsky s krémovou hráškovou omáčkou, gnocchi |
1,3,7 |
2. |
Špikované bravčové pliecko so sušenými paradajkami a slaninkou, šťuchané zemiaky s pažítkou |
|
3. |
Pizza- Funghi (pomodoro, mozzarella, šampiňóny) |
1,3,7 |
|
|
|
Štvrtok |
|
|
|
Silný slepačí vývar so zeleninou a mäsovou raviolou |
1,3,7 |
1. |
Morčacie stehná marinované v kurkume na bazalkovo-cuketovom rizote |
1,7 |
2. |
Bravčové špízy z mletého mäska so šalátom z pečených paprík, zemiakové dukáty |
1,3 |
3. |
Špagety „Aglio, olio e pepperoncino“ (olivový olej, cesnak, chilli) |
1,7 |
|
|
|
Piatok |
|
|
|
Talianska paradajková polievka so slaninkou, zeleninou a cestovinou |
1 |
1. |
Vyprážané medailóniky v cornflakesoch na sviežom listovom šalátiku, pizza tyčinky |
1,3,7 |
2. |
Plnený bravčový rezeň s hubami, špenátom a mozzarellou, pečené zemiaky |
7 |
3. |
Pizza- Tarvisio (pomodoro, mozzarella, šunka, artičoky) |
1,3,7 |
Cena obedového menu 4,10 €
Zodpovedný šéfkuchár: Marcel Pažitka .Zmena jedálneho lístka vyhradená. Hmotnosť mäsa v surovom stave 100g. Jedlá v jedálnom lístku môžu obsahovať alergény.