25.04.2016 - 29.04.2016
Denné menu 25.4. – 29.4.2016
obedové menu podávame od 10:00 hod. do 14:30 hod.
Pondelok |
|
|
|
Zemiaková polievka s grilovaným párkom a mladou cibuľkou |
1,7 |
1. |
Kuracie medailóniky prekladané baklažánom a mozzarellou, varené zemiaky s maslom |
7 |
2. |
Bravčové rezance s nivovou omáčkou a kukuričkou, penne rigate |
1,3,7 |
3.
|
Pizza- Diavolo (pomodoro, mozzarella, šunka, chilli) |
1,3,7 |
Utorok |
|
|
|
Baklažánový krém s pórom, bazalkou a chlebovými krutónmi |
1,7 |
1. |
Kuracie rezance s baby zeleninou na krémovom talianskom rizote |
1,7 |
2. |
Marinované bravčové rebierka, pečený zemiak s cesnakovým dressingom |
7 |
3. |
Listový šalát s vyprážanými pikantnými syrovými nugetkami, pizza chlieb |
1,3,7 |
|
|
|
Streda |
|
|
|
Domáca šošovicová polievka s grilovanou klobásou |
|
1. |
Vyprážané kuracie prsia v mandľovom kabátiku, šampiňónová ryža |
1,3,7,8 |
2. |
Zemiaky plnené toskánskou mäsovou zmesou, šalátik so cherry rajčinami |
7 |
3. |
Pizza- Bologna (pomodoro, mozzarella, slanina, mladá cibuľka) |
1,3,7 |
|
|
|
Štvrtok |
|
|
|
Brokolicová polievka so zeleninou a cestovinovými písmenkami |
1 |
1. |
Kuracie prsia so zeleninou „ratatuille“, šťuchané zemiaky s mrkvovým chipsom |
7 |
2. |
Hovädzia sviečková s jemnou paradajkovou omáčkou, domáca parená knedľa |
1,3,7 |
3. |
Špenátové halušky so smotanovo-syrovou omáčkou a šunkou |
1,3,7 |
|
|
|
Piatok |
|
|
|
Hubová polievka s čerstvými bylinkami a zemiakmi |
|
1. |
Pečené kurča s pečeňovo-mandľovou plnkou, dusená ryža, malý kompót |
1,3,7,8 |
2. |
Bravčové medailóniky v syrovom cestíčku, zemiakové rosti, čalamáda |
1,3,7 |
3. |
Pizza- Margaritia (pomodoro, mozzarella, čerstvé paradajky) |
1,3,7 |
Cena obedového menu 4,10 €
Zodpovedný šéfkuchár: Marcel Pažitka .Zmena jedálneho lístka vyhradená. Hmotnosť mäsa v surovom stave 100g. Jedlá v jedálnom lístku môžu obsahovať alergény.