Hlasujte do konca marca za svojich obľúbených slovenských spisovateľov

Hlasujte do konca marca za svojich obľúbených slovenských spisovateľov


01.03.2020 - 15.03.2020

Hlasujte do konca marca za svojich obľúbených slovenských spisovateľov, spisovateľky a najlepšie tituly roka 2019 a vyhrajte hodnotné ceny.

3x zájazd pre dve osoby do Ríma, Ľubľany či Piešťan, 30x darčeková poukážka na knihy. Žrebovanie a informovanie výhercov sa uskutoční 3. 4. 2020. 

Knižná múza - Panta Rhei Awards je knižné ocenenie, ktoré sa koná už jedenásty rok. Jej organizátorom je najväčšia sieť kníhkupectiev na Slovensku - Panta Rhei. Vďaka online hlasovaniu, prostredníctvom ktorého o víťazoch ocenenia Panta Rhei Awards rozhodujú čitatelia a tiež vďaka vytvoreniu nominácií na základe preferencií verejnosti spolu so štatistikami predajov sme sa aj tento rok posunuli k väčšej objektivite. Tešíme sa, že takto môžeme spolu preniknúť do literárno-knižného sveta a vybrať najobľúbenejších spisovateľov a tituly roka 2019.

Záznam zo slávnostného odovzdávania cien, ktoré bude vyvrcholením hlasovania a podpory slovenských spisovateľov budete môcť sledovať v priebehu apríla na Dvojke.

Aj tento rok vám prinášame jedinečnú možnosť zúčastniť sa tohto krásneho knižného podujatia a stretnúť sa s vašimi obľúbenými autormi. Vstupenku si môžete kúpiť cez náš eshop TU.

Viac informácii nájdete na www.awards.sk


Viac o PANTA RHEI

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Trnava
Nákupné centrum

OC MAX Trnava
Ul. Ferka Urbánka 11
917 01 Trnava

trnava@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.