10 dôvodov, prečo si nenechať výber školských pomôcok na august či september, ale vybaviť to už poča v nákupnom centre OC MAX Trnava

10 dôvodov, prečo si nenechať výber školských pomôcok na august či september, ale vybaviť to už poča


15.08.2017 - 31.08.2017

1.       Nakúpite pohodlnejšie, rýchlejšie a bez zbytočného stresu.

2.       Vyhnete sa nervozite a čakaniu v dlhých radoch (aj keď každoročne posilňujeme naše predajné tímy a robíme všetko pre to, aby ste nakúpili pohodlne, rýchlo a efektívne, posledný augustový a prvý septembrový týždeň sa čakaniu, žiaľ, asi nevyhnete...).

3.       Personál bude mať dostatok času, aby sa venoval práve vám. Aby vám produkty predviedol, poukazoval, vysvetlil výhody, použitie aj následné ošetrovanie či údržbu.

4.       V lete môžete nakúpiť navyše aj so zaujímavou zľavou. Každoročne počas letných mesiacov pre vás pripravujeme zaujímavé súťaže a zľavy, stačí iba sledovať naše komunikačné kanály ako Facebook či newsletter alebo si prečítať náš magazín a všetko sa včas dozviete. Len tak medzi nami, už sa aj niečo pre vás chystá.

5.       Urobíte deťom radosť, najmä tým najmladším školákom, ktorí sa už nevedia dočkať a odpočítavajú dni do začiatku školského roka. Keď ich vezmete do našich predajní teraz, budú mať z nakupovania prvej školskej výbavy príjemný zážitok.

6.       Ak máte zoznam pomôcok zo zápisu do školy, naozaj nemusíte čakať až do septembra. Možno vám pani učiteľka ešte na začiatku školského roka do zoznamu doplní pár drobností, no určite bude pre vás menej náročné dokúpiť jednu, dve veci, ako 4. septembra naháňať pre prváčika celú výbavu...

7.       Budete medzi prvými majiteľmi nádherných noviniek. Naši dizajnéri ani tento rok nezaháľali, práve naopak, navrhli pre vás kolekcie zošitov v modernom a sviežom ovocnom štýle. Tie sú doplnené ďalšími produktmi, vďaka ktorým možno deťom vytvoriť krásne zharmonizované a prepojené tematické sety.  Sú naozaj na zahryznutie. V spolupráci so známou speváčkou Mishou vznikli aj dve samostatné kolekcie zošitov, vďaka ktorým sa zoznámite so zvieratkami z bratislavskej zoo alebo sa prenesiete do atmosféry svetových metropol.    

8.       Čím skôr nakúpite, tým máte väčšiu istotu, že sa vám ujde produkt, ktorý ste si vybrali. Tým, samozrejme, nechceme povedať, že nemáme dostatočné zásoby... Ale ak má vaše dieťa jasnú predstavu alebo si vybralo konkrétny motív či dizajn, netreba zbytočne dlho čakať, aby sa náhodou nevypredal.

9.       Sľúbili ste deťom ešte darček za vysvedčenie, ale ani sami neviete, čo a kde kúpiť? Nevešajte hlavu a spojte príjemné s užitočným. Novučičká školská taška či peračník môžu byť príjemnou bodkou za uplynulým školským rokom a zároveň pekným začiatkom prázdnin.

10.   V letných mesiacoch na vás čaká aj milý darček k detskej karte v podobe zipsáčika. (Ak detskú kartu ešte nemáte, stačí o ňu požiadať v ktorejkoľvek predajni. Viac info nájdete na našej stránke www.sevt.sk alebo priamo v predajniach ŠEVT papiernictvo.

Hoci sa školský rok skončil ešte len teraz, u nás je už všetko pripravené na ten ďalší. V našich predajniach už na vás čakajú krásne nové kolekcie a usmiate panie predavačky. A pre novú školskú sezónu sme si pre vás nachystali svieže novinky a skutočné lahôdky. Príďte sa teda k nám počas letnej pohody na chvíľku ponoriť do farieb a „ochutnať“ . 

 

Ak vás zaujali spomenuté produkty v článku alebo potrebujete bližšie informácie, obráťte sa na náš personál v predajniach ŠEVT papiernictvo alebo v eshope https://www.sevtprerodinu.sk/.

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Trnava
Nákupné centrum

OC MAX Trnava
Ul. Ferka Urbánka 11
917 01 Trnava

trnava@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.