MAX PRE RADOSŤ v nákupnom centre OC MAX Trnava

MAX PRE RADOSŤ


02.05.2022 - 31.05.2022

Mesiace máj a jún sú plné sviatkov, zameraných na rodinu. Druhá májová nedeľa patrí všetkým mamám, naše ratolesti sa nevedia dočkať Dňa detí a v júni slávime aj Deň otcov. V OC Max nájdete výborné tipy na darčeky k akejkoľvek príležitosti a radosť si môžete užívať počas celého roka. 

Ved kto by nechodil rád do kina? V kine CINEMAX nájdete výborné filmy či rozprávky pre celú rodinu. Ak hľadáte aktívny oddych a zábavu pre svoje ratolesti nevynechajte kurzy v centre Tri šišky.

Napínavými príbehmi je nabité aj kníhkupectvo Panta Rhei, určite tu nájdete vhodnú knihu pre ktoréhokoľvek člena vašej rodiny a nezabudnite ani na seba. ☺ Dobrú knihu si predsa rád vychutná každý. 

Deti sa iste potešia aj návšteve hračkárstva Dráčik či papiernictva Ševt, kde nájdete nielen všetko potrebné do školy, ale aj „cool“ vychytávky pre malých kreatívcov. 

K výbornej zábave určite patrí aj správny outfit. Kvalitnú detskú módu, vhodnú k rodinným chvíľam plným radosti, nájdete v predajni Pepco – navyše za výhodné ceny ☺

MAX Trnava – radosť prísť.  

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Trnava
Nákupné centrum

OC MAX Trnava
Ul. Ferka Urbánka 11
917 01 Trnava

trnava@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.