Letné výpredaje lákajú na úžasné zľavy v nákupnom centre OC MAX Trnava

Letné výpredaje lákajú na úžasné zľavy


18.07.2022 - 10.08.2022

Letné výpredaje lákajú na úžasné zľavy. Vieme, ako ich môžete čo najlepšie využiť

Letné výpredaje ponúkajú jedinečnú možnosť, ako obohatiť svoj šatník i domácnosť o nové kúsky, a to za naozaj priaznivé ceny. Ak sa chystáte na letnú dovolenku alebo len potrebujete nové sandále, práve teraz je ten správny čas, aby ste navštívili nákupné centrum MAX Trnava. Pokiaľ si všetko dobre naplánujete, určite z neho budete odchádzať spokojní a navyše aj výrazne ušetríte. Poradíme vám, ako najlepšie využiť aktuálne letné výpredaje.

Vytvorte si plán

Predtým, ako sa vyberiete do nákupného centra, vytvorte si zoznam, čo všetko potrebujete zaobstarať pre seba a aj pre svojich blízkych. Letné výpredaje síce ponúkajú najmä sezóny tovar, neraz sa ale medzi ním objavia aj kúsky, ktoré viete využiť počas iných ročných období. Ak preto potrebujte napríklad hrubšiu bundu pre svojho teenagera alebo teplejšie pyžamo pre manžela, neváhajte ich zapísať do zoznamu. Možno budete prekvapení, čo všetko a v akej cene sa vám podarí v obchodoch nájsť. Navyše, vyzbrojení takýmto podrobným zoznamom sa v mori zliav len tak ľahko nestratíte. 

Dôležitá je rýchlosť

Kto skôr príde, ten skôr melie, respektíve v tomto prípade skôr nakupuje. Výpredaje sú totiž aj o rýchlosti. Nezabudnite, že kúsky, ktoré sú aktuálnym hitom sezóny, prípadne sa ich nákup výrazne oplatí, zmiznú z pultov predajní ako prvé. Pokiaľ sa nepoponáhľate, môže sa stať, že vaše číslo sa medzičasom vypredá. 

Zostaňte verní svojmu štýlu

Ak si ale chcete domov odniesť skutočne kúsky, ktoré nezostanú len roky visieť v skrini na vešiaku, skúste zostať verní svojmu štýlu. Vy najlepšie viete, v čom sa cítite dobre a čo už je naopak za hranicou vášho komfortu. Pokiaľ máte náladu na experimentovanie, tak pri nákupe zohľadnite svoju obľúbenú farbu alebo strih, o ktorom viete, že vám za každých okolností pristane. 

To, čo nesmie chýbať

Biela blúzka, jednoduché čierne šaty alebo klasické džínsy – to sú veci, ktoré by nemali chýbať v šatníku žiadnej ženy. Ich výhodou je práve ich jednoduchosť, vďaka čomu sú univerzálne a pristanú prakticky každej. Ak nie sú súčasťou vašej garderóby, teraz je najlepšia príležitosť to zmeniť. Základné farby a strihy sú skvelé najmä preto, že sa dajú poľahky skombinovať aj s odvážnejšími vecami. Investíciu do nadčasových kúskov určite neoľutujú ani páni, ktorí by mali zase siahnuť po klasickom saku, bielom tričku a dobre padnúcich džínsoch.  

Myslite na budúcnosť vašich detí

Chystá sa vaše dieťa v septembri nastúpiť do škôlky alebo školy?  V takom prípade sa treba zamyslieť nad širším sortimentom vecí v detskom šatníku. Pohodlné tričká, teplejšie svetre či teplákové nohavice je dobré mať v takom počte, aby ste ich mohli bez problémov každý deň striedať. Taktiež nezabudnite na ponožky, spodnú bielizeň a vhodnú obuv. Možno sa to nezdá, ale letné prázdniny bežia rýchlo. Ani sa nenazdáte a pred vami bude ďalší školský rok. Tak prečo sa naň nepripraviť už teraz, keď sa to naozaj oplatí?

Zacielené na elektro

Lákavé zľavy ponúkajú najmä obchody s oblečením a obuvou. Nezabúdajte ale, že letné výpredaje sa výrazným spôsobom týkajú aj elektroniky. Okrem povianočného obdobia je práve teraz čas, kedy sa najviac oplatí navštíviť tieto predajne. Vo výpredajoch majú najväčšie zastúpenie najmä minuloročné modely televízorov, ako aj veľké domáce spotrebiče, ktoré pre svoj objem zaberajú v skladoch množstvo miesta. Práčky, chladničky, umývačky či sušičky tak zoženiete za oveľa výhodnejšie ceny než po zvyšok roka. 

MAX Trnava – radosť prísť! 

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Trnava
Nákupné centrum

OC MAX Trnava
Ul. Ferka Urbánka 11
917 01 Trnava

trnava@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.