18.04.2017 - 23.04.2017
Denné menu 17.04.-23.04.2017
obedové menu podávame od 10:00 hod. do 15:00 hod.
Pondelok
Veľkonočný pondelok
Zatvorené
Utorok
Hráškový krém s chrumkavými guľôčkami 1,3,7
1. Kurací steak s grilovanými šampiňónmi, cuketou a baklažánom, ryža 1,3,7
2. Hovädzie chili-con-carne, zemiakové placky 1,3,7
3. Zapekané zemiaky s bretónskou zeleninou, kyslou smotanou a syrom 3,7
4. Tvarohové rezance s mandľami a brusnicami, maslom a s cukrovým posypom 1,3,7
Streda
Zeleninová polievka s hráškom a mrveničkou 1,3,9
1. Kurací rezeň v slaninovom cestíčku, zemiaky s fazuľovými luskami a rajčinami 1,3,7
2. Bravčový plát v talianskej omáčke s chrumkavou cibuľkou, hranolky
3. Grilovaný encián, brusnice, varené zemiaky 7
4. PenneQuatroformaggis bazalkovými listami 1,3,7
Štvrtok
Paradajková polievka so strúhaným syrom 7
1. Slovenské kung-pao , jazmínová ryža 5
2. Pečený bravčový bôčik , dusená kapusta, žemľová knedľa 1,3,7
3. Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, domáca tatarka 1,3,7
4. Šopský šalát s avokádom, kuracie plátky, americký dip, pizza bread 1,3,7
Piatok
Kulajda (hríby, vajíčka, kôpor, zemiaky ) 3,7
1. Kurací rezeň, zemiakovo – karotkové pyré, uhorkový šalát 1,3,7
2. Pečená krkovička s dubákovou omáčkou, pečené zemiaky 3,7
3. Kuracie pečienky na cibuľke, tarhoňa 1,3,7
4. Tortila plnená /syrom, šalátom, reďkovkou a jogurtovým dipom/ hranolky 7
Sobota
Francúzska polievka s mušličkami 1,3,9
1. Kuracie rezančeky v chedarovej omáčke s olivami, ryža 7
2. Bravčový rezeň v sezame, zemiaková kaša 1,3,7
3. Cestovinový šalát so šunkou 1,3
Nedeľa
Hovädzí vývar s rezancami 1,3,9
1. Kuracie prsia zapekané s broskyni a syrom, ryža 7
2. Zaklepávaný bravčový rezeň , mágané zemiaky 1,3
3. Kurací kebab, hranolky, šalátik, dip 7