SNOW FILM FEST aj tento rok prinesie filmy o snežných dobrodružstvách

SNOW FILM FEST aj tento rok prinesie filmy o snežných dobrodružstvách


28.11.2017 - 28.11.2017

Sneh, ľad a adrenalín, to je mottom aj tohtoročného obľúbeného festivalu SNOW FILM FEST. Filmy plné zimných športov a adrenalínu odpremietajú kiná CINEMAX už 28. novembra od 18:00.

V programe je 7 starostlivo vybraných filmov. Na svoje si prídu milovníci čerstvého prašanu, horských velikánov, psích záprahov aj arktickej divočiny. Rasťo Hatiar vo svojom filme Obyčajní chlapci sleduje dodnes neprekonané výkony skialpinistov pôsobiacich v 90. rokoch – Dušana Triznu a Milana Madeja. Výstup na Link Sar zobrazuje odhodlanie Jonathana Griffitha zdolať horu, ktorá ho už štyri roky odmieta. Film Dog power je ukážkou jedinečného puta medzi človekom a zvieraťom a ich spoločnej radosti z pohybu. Ven(ca) je reportáž z najdrsnejšieho závodu planéty cez zimní Yukon v podaní extrémneho športovca Honzu Franckeho. Pocit viny nie je len o športe a prírode v divokom Grónsku, veľkú rolu hra aj veda, ale aj radosť a zodpovednosť za ľudské konanie v snahe znížiť dopad cestovania na najnižšiu možnú mieru. Rozprávka Johna Shockleeho je pozitívna, inšpiratívna a zábavná, je o tom, že žiť svoje sny je možné v akomkoľvek veku. Ski for freedom je neziskový projekt, ktorý má za cieľ rozšíriť lyžovanie v Pakistane, poskytnúť potrebné lyžiarske vybavenie a hľadať talenty, ktoré by sa mohli zúčastniť zimných olympijských hier v roku 2022.

Podrobnejšie informácie o filmoch a trailer festivalu nájdete na tomto linku.

Na tohtoročný SNOW FILM FEST sa už teraz môžu tešiť návštevníci kín CINEMAX a milovníci zimného adrenalínu v mestách Banská Bystrica, Košice, Nitra, Prešov, Skalica, Trnava (MAX) a Žilina. Vstupenky sú už v predaji, online na cine-max.sk a na pokladniach jednotlivých kín.

Tešíme sa na vašu návštevu


Viac o CINEMAX

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Nitra
Nákupné centrum

OC MAX Nitra
Chrenovská 30
949 01 Nitra

nitra@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.