LETO V MAXe v nákupnom centre OC MAX Nitra

LETO V MAXe


13.07.2020 - 31.08.2020

Začnite dobrým jedlom na terase reštaurácie Bellissimo a pokračujte zábavou v Palace Café & Bowling alebo v kine CINEMAX.

Prázdninová sezóna je v plnom prúde a ak neviete, čo s načatým popoludním strávenom na kúpalisku alebo v prírode, máme pre vás skvelé tipy na vyžitie s priateľmi či rodinou.
Pozývame vás na príjemnú kávičku do našich kaviarní, či na letnú terasu reštaurácie Bellissimo v prípade, že ste vyhladli. Chutné svieže menu, pravá neapolská pizza, grilovačky či skvelé drinky, to všetko je reštaurácia Bellssimo, ktorú nájdete na 1.poschodí.
Kompletné menu: www.bellissimonitra.com

Viete o tom, že taký bowling je naozaj výborná zábava? V našej bowlingovej herni Palace Café & Bowling na poschodí máme pre vás pripravené profesionálne dráhy s bezbariérovým prístupom. Myslíme aj na najmenších či začiatočníkov - dráhy majú pomocné mantinely. :)

Okrem bowlingu je vám k dispozícii biliard, šípky, stolný futbal, jukebox a aj laserová strelnica. 

Alebo si po aktívnom letnom dni chcete radšej vydýchnuť pri príjemnom filme? V kine CINEMAX vás radi privítame vychutnať si aktuálne filmové novinky v 4 kinosálach. Všetky sú moderne a pohodlne zariadené, vybavené najmodernejšou technikou. Aktuálne informácie o programe, archív filmov, súťaže, ktoré kino organizuje - to všetko nájdete na www.cine-max.sk.

Max Nitra - radosť prísť!

 

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Nitra
Nákupné centrum

OC MAX Nitra
Chrenovská 30
949 01 Nitra

nitra@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.