Zabavte sa do sýtosti v nákupnom centre OC MAX Nitra

Zabavte sa do sýtosti


11.06.2021 - 30.07.2021

Skvelé zážitky a chutné pôžitky – to všetko a oveľa viac zažijete v nákupnom centre MAX Nitra. Ak sa chcete zabaviť s celou rodinou, ste na správnom mieste.

Vyskúšali ste už zahrať si bowling či elektronické šípky v našom Palace café & bowling? Neváhajte a užijte si skvelé chvíle, strávené spoločne v kruhu najbližších či priateľov. Bowling je skvelý tip aj na firemné podujatia či teambuildingové akcie.

Multikino Cinemax ponúka maximálny filmový zážitok vo vynovených kinosálach. V každej z nich nájdete pohodlné kreslá a najnovšie zvukové či obrazové technológie. Stačí si vybrať zaujímavý film a návšteve kina sa skutočne nič nevyrovná.

Hoplaland je správna voľba v prípade, že si chcete vychutnať spoločné zážitky vo dvojici a vašim deťom dopriať poriadnu dávku aktívnej zábavy. Tento svet trampolín, šmýkačiek, tunelov a preliezok ich určite pohltí. 

A kam sa vybrať za chutnými pôžitkami? Predsa do reštaurácie Bellissimo – pravej talianskej reštaurácie na poschodí centra s príjemnou terasou, čo určite oceníte. Pizza, skvelé cestoviny, stejky či šaláty – všetko pripravené s láskou z kvalitných a čerstvých surovín. 

Nuž, je z čoho vyberať a o pár týždňov si na svoje prídu aj všetci milovníci aktívneho životného štýlu. Otvoríme obľúbené BodyWorld fitness centrum. Už teraz sa na vás tešíme! 

MAX Nitra – radosť prísť! 

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Nitra
Nákupné centrum

OC MAX Nitra
Chrenovská 30
949 01 Nitra

nitra@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.