Hurá, fitko BodyWorld Fitness & Wellness Complex je už otvorené! v nákupnom centre OC MAX Nitra

Hurá, fitko BodyWorld Fitness & Wellness Complex je už otvorené!


04.08.2021 - 31.08.2021

Aj vy ste fanúšikmi zdravého životného štýlu? Dobehnite k nám do nákupného centra MAX Nitra, v ktorom nájdete všetko, aby ste sa cítili vo forme a fit!

 

Hurá, naše nové fitko BodyWorld Fitness & Wellness Complex na poschodí centra je už otvorené! Príďte si zacvičiť a k tomu využiť uvádzaciu 50% zľavu na nákup mesačnej permanentky, ktorá platí až do konca augusta. Na ploche až 1 000 m2 nájdete svet fitness pre všetkých – od posilňovacích strojov, bežiacich pásov, stacionárnych bicyklov cez veľký výber pomôcok na funkčný tréning, klietky a vybavenie pre ťažké váhy až po skupinové cvičenia či tanečné štúdio, fitness bar a, samozrejme, výživové doplnky, poradenstvo a ochotný personál.

 

Široký sortiment výživových doplnkov pre profesionálnych, ale aj pre rekreačných športovcov, nájdete v predajni BIOTECH USA. V ponuke máme aj prípravky na redukciu telesnej hmotnosti a taktiež minerálne látky, vitamíny, stopové prvky, ktoré potrebuje každý bez ohľadu na vek, pohlavie a športovú aktivitu.

Ak potrebujete so zdravou výživou pomôcť, obráťte sa na našich odborníkov v Natur House. Poradia vám pri úprave stravy (pod odborným dohľadom), pripravia jedálniček na mieru, alebo s vami prejdú celý proces zdravého chudnutia. Iba v Natur House si môžete zakúpiť exkluzívne produkty na bylinnej báze.

Nuž a ak si vaše športové zážitky neviete vychutnať bez trendového a funkčného oblečenia, spoľahnite sa na predajňu EXIsport. Nájdete v nej vybavenie pre množstvo športov, oblečenie, obuv i odborné poradenstvo.

 

MAX Nitra – buďte fit! 

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Nitra
Nákupné centrum

OC MAX Nitra
Chrenovská 30
949 01 Nitra

nitra@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.