Tipy na vianočné darčeky, ktorými určite trafíte do čierneho v nákupnom centre OC MAX Nitra

Tipy na vianočné darčeky, ktorými určite trafíte do čierneho


16.12.2022 - 23.12.2022

Tipy na vianočné darčeky, ktorými určite trafíte do čierneho

Sviatky pokoja a radosti sú konečne predo dverami. Vianoce sa oslavujú takmer na celom svete, všade však majú svoju jedinečnú podobu. Napríklad v Grécku sa okrem stromčekov rozsvecujú aj lode, v Afrike ozdobujú palmy a v Anglicku nesmie chýbať na slávnostnom stole puding s brandy alebo whisky. 

Na Slovensku sa tieto sviatky nesú v duchu viacerých tradícií. Štedrý deň je v znamení pôstu, slávnostná večera sa začína medovým krížikom na čelo a pretrval aj zvyk prekrajovania jabĺčka - pokiaľ má pekný stred, tak sa môže rodina tešiť na hojný rok.

Najkrajšie obdobie z celého roka milujú rovnako deti aj dospelí. No kým mladšie generácie sa tešia najmä na darčeky, ktoré na nich čakajú pod vyzdobeným stromčekom, pre staršie ročníky sú Vianoce zároveň symbolom stretnutia sa v kruhu rodiny a oddychu po náročnom období. 

Pokiaľ rozmýšľate na tým, akým darčekom urobíte tento rok svojim blízkym radosť, nechajte sa inšpirovať našimi tipmi. S darčekmi z MAX Nitra totiž určite trafíte do čierneho.


Knižná nádielka

Kniha je darček, ktorý nikdy neomrzí a nikdy nestratí na svojom pôvabe. Krásne ilustrované detské rozprávky, napínavé severské krimi, románové klasiky či romantické príbehy určite potešia všetkých knihomoľov. Ak vaši blízki príliš nečítajú, ale majú radi prírodu, vesmír alebo hudbu, siahnite po odbornejších knihách so zaujímavým grafickým spracovaním a kvalitnými fotografiami. 

Určite vám dobre poradí aj personál v našom kníhkupectve PANTA RHEI na prízemí. 


Spoločne za jedným stolom

Jednou z najkrajších vecí je spoločne strávený čas, počas ktorého sa všetci dobre zabavíte. Preto neváhajte a siahnite tento rok po spoločenských hrách. K dispozícii sú detské verzie, pri ktorých sa vaše ratolesti vybláznia aj poučia, ale aj varianty pre dospelých, ktoré preskúšajú vaše vedomosti a schopnosti. 


Novinky v elektrosvete

Technológie napredujú míľovými krokmi a každý rok ich vynálezcovia prichádzajú s ďalšími novinkami. Či už sú to telefóny s fotoaparátmi na špičkovej úrovni, práčky, ktoré dokážu určiť množstvo potrebného pracieho prášku, alebo samočistiace kávovary – elektro je skrátka stále in. Preto ak máte doma milovníka technologických noviniek, určite stavte na túto oblasť, ktorá sa stále mení a ponúka niečo nové. 


Do nového roka v novom 

Chcete, aby vaši blízki vykročili do nového roka v nových topánkach, zimnej bunde alebo rifliach? Nie je nič jednoduchšie, keďže ponuka je v tomto prípade skutočne bohatá. 

Odporúčame predajne BEPON, JOHN GARFIELD či SKINY

Slávnostné módne kúsky na vianočnú večeru alebo oslavu nového roka si určite vyberiete v predajni DEWAMO a MICHELL.

Ak si nie ste istí štýlom či veľkosťou, vyriešite to jednoducho – za pomoci darčekového poukazu, ktoré mnohé predajne s obuvou a oblečením ponúkajú. Vďaka nemu určite nešliapnete vedľa. 


Myslite na zdravie

Počas zimy by ste mali na zdravie seba a svojich blízkych myslieť o niečo viac. Dobrým a praktickým vianočným darčekom sú tak rôzne vitamínové doplnky, ktoré dodajú telu presne to, čo potrebuje. Zdravie a šport idú ruka v ruke, takže bez obáv siahnite aj po rôznych doplnkoch na turistiku, ako sú napríklad palice na nordic walking alebo batoh. 

Športové vybavenie na zimné športy nájdete v predajni EXIsport.


Drobnosť pre tých, čo majú všetko

Asi každý má vo svojom živote človeka, ktorému na prvý pohľad nič nechýba a na otázku, čo by si prial pod stromček, odpovie, že nič. Nemusíte preto hádzať flintu do žita. Stavte v tomto prípade na malé drobnosti, napríklad vo forme milej šálky na kávu, veselej kuchynskej chňapky alebo rastlinky v kvetináči. 

K dispozícii sú vám naše predajne KIK, PEPCO a TEDi, kde vždy nakúpite za dobré ceny. 


Radosť v detských očiach

Hračky sú samostatnou kategóriou, ktorú nemožno obísť. Nič totiž nerozžiari detské oči viac, ako vytúžená hračka, ktorá leží pod vianočným stromčekom. V tomto prípade máte obrovskú výhodu – deti vám totiž zvyčajne samé od seba povedia, po čom skutočne túžia. Ak sa rozhodnete ísť vlastnou cestou, určite stavte na hračky, ktoré budú rozvíjať ich fantáziu a zručnosti, ako sú napríklad stavebnice, puzzle, pexeso alebo kocky. 

Pri vianočných nákupoch nevynechajte hračkárstvo DRÁČIK


Užite si Vianoce na MAXimum, strávte tieto sviatky podľa svojich predstáv a s tými, na ktorých vám najviac záleží. 



 

 

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Nitra
Nákupné centrum

OC MAX Nitra
Chrenovská 30
949 01 Nitra

nitra@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.