PlayGoSmart

Otváracia doba

PO-NE: 09:00-21:00 hod.

Kontaktné údaje

PlayGoSmart

+421483211392


https://www.pgs.sk
pgs@pgs.sk

PlayGoSmart


Chcete mať jednoduchší, efektívnejší a zábavnejší život? Ste na správnej adrese. PlayGoSmart – nový eshop zastrešujúci dva etablované internetové obchody. 

ProGamingShop.sk bol na Slovensku medzi hráčmi PC a videohier známy už od roku 2002. Stál pri základoch internetového predaja hier na našom území. Pod hlavičkou PGS sa usporadúvali prvé CounterStrike turnaje a LAN parties. Neskôr sa k aktivitám pridali ďalšie technologické vychytávky ako mp3 prehrávače, mobilné telefóny a napríklad aj elektrovozidlá, ktoré sa neskôr oddelili do eshopu MP3.sk. 

Nemusíte sa obávať. Sme herní špecialisti zo starého dobrého PGS, prichádzame však v modernejšom štýle a väčšou ponukou produktov.

PlayGoSmart je postavený na silných herných a technologických základoch, znalostiach a skúsenostiach, ktoré sme nazbierali za takmer 20 rokov svojho pôsobenia. Našou ponukou produktov a služieb sa usilujeme o to, aby sme zákazníkom čo najviac uľahčili, spríjemnili a zefektívnili život.

Silná herná komunita, ktorá sa časom vekovo posunula, už nehľadá herné aspekty len v počítačoch a konzolách,ale aj v „hraní sa“ so smart domácnosťou a s mobilnými technológiami. Na PlayGoSmart sa môžete vždy spoľahnúť práve preto, lebo vďaka nám môžete využívať svoj osobný aj profesijný potenciál naplno.

V tom čo robíme sa snažíme byť najlepší. Sme prví, ktorí sa vyberajú novými smermi, prinášame technologické novinky a sprístupňujeme ich našej komunite. Forma našej komunikácie je pre nás dôležitá a preto si na nej dávame záležať.

Prečo je tu vlastne PlayGoSmart?

  • Preto, aby bol svet hier a hrania dostupnejší a zábavnejší. Užívajte si svoju hernú vášeň naplno.
  • Preto, aby ste boli rýchly, výkonný a dostupný kedykoľvek a kdekoľvek.
  • Preto, aby ste mohli využívať technológie budúcnosti už dnes.

Sledujte najlepšie vychytávky na našich sociálnych sieťach , alebo zistite viac o možnostiach kariéry na našom LinkedIn profile.

Facebook: https://www.facebook.com/playgosmart

Instagram: https://www.instagram.com/playgosmart

TikTok: https://www.tiktok.com/@playgosmart?

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/arasid-bb/

Silné individuality nabité nepriestrelnými znalosťami o hrách a technológiách, no pritom stále tímoví hráči ochotní vždy pomôcť.

To sme my -  staronový hráč PlayGoSmart. 

A nezabudnite - #liveeasyplayhard

www.pgs.sk



Mapa centra

ČSOB - pobočka banky 101 Drogérie FANN PARFUMÉRIE PLANEO ELEKTRO PlayGoSmart SMARTSHOP 4ka POMPO ACTION GREEN GREEN NAVIGÁCIA T-PRESS TOPBLADE MINIT Slovakia ADMIRAL CLUB LEKÁREŇ DR. MAX Diara MICHELL FASHION PEPCO BANQUET - partner pre domácnosť BILLA MINIT Slovakia Pán Kukučka - špeci veci Glacio coffee Lokálka s láskou Balíkomat Slovenskej pošty CK DAKA HOME CREDIT KLENOTY TREND

Zoznam prevádzok


Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Trnava
Nákupné centrum

OC MAX Trnava
Ul. Ferka Urbánka 11
917 01 Trnava

trnava@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.