ULEŤTE SI ZA ZÁBAVOU v nákupnom centre OC MAX Nitra

ULEŤTE SI ZA ZÁBAVOU


20.09.2022 - 31.10.2022

Ak neviete, čo s voľným časom v jesennom sychravom počasí, uleťte si za zábavou k nám do MAX-u.  Ak sa chcete zabaviť s celou rodinou či partiou kamarátov, ste na správnom mieste. A to aj v prípade, že ste fanúšikmi aktívneho relaxu! 

Hudba, tanec, zábava! To všetko sa spája v novej tanečnej škole NEXUM na 1. poschodí nitrianskeho MAX-u. Vyskúšať môžete rôzne tanečné žánre, od detskej prípravky až po svadobný tanec. Od spoločenských tancov, cez balet, contemporary, disko, hip hop až po swing, salsu, bachatu, kizombu a latino lady style.

Ak si chcete dobre zacvičiť, na ploche až 1 000 m2 nájdete svet fitness pre všetkých – Bodyworld Fitness & Wellness Complex.  A čo všetko ponúka? Posilňovacie stroje, bežiace pásy, stacionárne bicykle, veľký výber pomôcok na funkčný tréning, klietky a vybavenie pre ťažké váhy, až po skupinové cvičenia. 

Vyskúšali ste už zahrať si bowling v našom Palace Café & Bowling? Neváhajte a užite si skvelé chvíle s najbližšími, ale aj v rámci firemných či teambuildingových akcií. 

V Palace Café & Bowling nájdete aj profesionálne šípkarske elektronické automaty či biliard. 

Multikino CINEMAX ponúka maximálny filmový zážitok v moderných kinosálach. V každej z nich nájdete pohodlné kreslá a najnovšie zvukové či obrazové technológie. Stačí si vybrať zaujímavý film a návšteve kina sa skutočne nič nevyrovná. 

Svojim deťom môžete dopriať aj chvíle zábavy na atrakciách v obľúbenom detskom kútiku HOPLALAND na poschodí, hneď vedľa kina CINEMAX. Tento svet šmýkačiek či preliezok ich určite pohltí.  

Vo víre zábavy však určite nevynechajte adrenalínové kino 5D CINEMA, ktoré nájdete na prízemí nákupného centra.  

MAX Nitra – radosť prísť!

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Nitra
Nákupné centrum

OC MAX Nitra
Chrenovská 30
949 01 Nitra

nitra@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.