Začnite nový rok aktívne v nákupnom centre OC MAX Nitra

Začnite nový rok aktívne


18.01.2023 - 28.02.2023

Dali ste si novoročné predsavzatie, že schudnete pár kíl alebo sa budete zdravšie stravovať? V nitrianskom MAXe vám s tým pomôžeme. 

Dobite si endorfíny z cvičenia a spáľte kalórie vo fitness centre BODYWORLD FITNESS & WELLNESS COMPLEX, ktoré nájdete na 1.poschodí. K dispozícii sú vám posilňovacie stroje, bežiace pásy, stacionárne bicykle,  ale aj  veľký výber pomôcok na funkčný tréning a vybavenie pre ťažké váhy. Na svoje si prídu aj fanúšikovia skupinového cvičenia. 

Ak uprednostňujete cvičenie doma alebo na čerstvom vzduchu, všetky potrebné pomôcky a aj kvalitné a funkčné športové oblečenie nájdete v predajni EXIsport, kde práve prebiehajú aj zimné výpredaje.

Hudba, tanec, zábava! To všetko sa spája v tanečnej škole NEXUM na 1. poschodí nitrianskeho MAX-u. Vyskúšať môžete rôzne tanečné žánre, od spoločenských tancov, cez balet, contemporary, disko, hip hop až po swing, salsu, bachatu, kizombu a latino lady style.

Či chcete schudnúť, spevniť a vyformovať postavu alebo nabrať svaly, bez vyváženej stravy to nepôjde. Kvalitné výživové doplnky pre amatérov, ale aj profesionálnych športovcov nájdete v predajni Biotech USA, kde vám odborný personál ochotne vždy poradí. 

MAX Nitra – radosť prísť! 

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Nitra
Nákupné centrum

OC MAX Nitra
Chrenovská 30
949 01 Nitra

nitra@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.