Pondelok 1. máj - ZATVORENÉ
Utorok
Krémová cesnaková polievka s krutónmi
1. Grécky šalát s kuracím mäsom** (rajčina, uhorka, červená cibuľa a čierne olivy s oreganom v olivovom oleji, podávané s kuracím mäsom a pita krutónmi)
2. Restovaný morčací steak (podávaný na ratatouille zelenine s krúžkami z polenty)
3. Francúzske palacinky (plnené mascarpone a jahodami so šľahačkou a čokoládovou polevou)
4. Vyberte si akúkoľvek pizzu*
Streda
Karfiolová polievka so zemiakmi a horčicou
1. Atlantický tuniakový šalát (miešané listy, tuniakový šalát, grilovaná paprika, pečený cesnak, uhorka, mrkva a kapari, v dresingu z ružového korenia)
2. Kura gorgonzola (restovaný kurací steak so steakovými hranolkami, omáčkou z gorgonzoly a záhradným šalátom)
3. Gyros tortilla (plnená bravčovým gyros, červenou kapustou, tzatziky a tabuli šalátom, podávaná s ryžou)
4. Vyberte si akúkoľvek pizzu*
Štvrtok
Slepačí vývar s rezancami a zeleninou
1. Teplý kurací šalát (miešané listy, rajčina, uhorka a paprika v bylinkovom dresingu, doplnené kuracím mäsom v marináde a broskyňou)
2. TOP MENU - Bravčové Wellington (bravčová panenka so šampiňónmi v lístkovom cestíčku, s jarnou mrkvičkou a pečenými zemiakmi)
3. Penne Pomodoro (al dente penne v rajčinovej omáčke na bielom víne, s pečenými píniovými orieškami, čerstvou bazalkou a pamezánovými hoblinkami)
4. Vyberte si akúkoľvek pizzu*
Piatok
Rajčinová polievka s bazalkou
1. Taliansky meat ball sendvič (domáce mäsové guličky v rajčinovej omáčke v chrumkavej ciabatte s rukolou, parmezánovými hoblinkami a steakovými hranolkami)
2. Mexický rezeň (s kuracieho mäsa v kukuričných lupienkoch, podávaný s grilovanou zeleninou, zemiakovými rosti a čili limetkovou slasou)
3. TOP MENU - Biele lasagne (zapečené s údeným lososom, rajčinou, špenátom a mozzarellou v bechamele, podávané s cesnakovým chlebom)
4. Vyberte si akúkoľvek pizzu*
Všetky šaláty sú podávané s pizza pane (**okrem vyznačených).