Darcovia sa deťom z detského domova postarali o krajšie Vianoce v nákupnom centre OC MAX Poprad

Darcovia sa deťom z detského domova postarali o krajšie Vianoce


23.12.2020 - 15.01.2021

Vianoce sú najkrajším obdobím celého roka, a to najmä pre tých najmenších. Práve deti majú často úplne jasnú predstavu o tom, čo by si chceli nájsť pod vianočným stromčekom. Vytúženú novú bábiku, model policajného auta či knihu rozprávok však nedostanú všetky. O to, aby Ježiško tento rok na nikoho nezabudol, sa postarali návštevníci nákupného centra MAX v Poprade. Vianočné prianie splnili 56 deťom z Centra pre deti a rodiny.

V nákupnom centre fungovalo od 1. do 18. decembra špeciálne vianočné stanovište. Tí, ktorí sa v ňom zastavili, si mohli vybrať pohľadnicu s prianím od jedného dieťaťa z centra v Poprade a následne mu kúpiť darček, po ktorom skutočne túži. „Charitatívny projekt Vianoce splnených prianí sme zorganizovali po prvýkrát a priznám sa, že som mal mierne obavy z toho, ako naň ľudia zareagujú v čase korony. Na moje prekvapenie bola však odozva úplne úžasná a prekonala všetky naše očakávania,“ hovorí riaditeľ OC MAX Rastislav Korenko.

Záujem byť „Ježiškom“ prejavili zástupcovia všetkých vekových kategórií – od mladých ľudí, cez strednú generáciu až po seniorov. Tí všetci sa spoločne postarali o to, aby sa tento rok splnili vianočné priania všetkým 56 deťom, ktoré sa do vianočného projektu zapojili. Pod stromčekom si tak nájdu nové hračky, oblečenie, knihy, ale aj športové vybavenie. „Všetkým ľuďom, ktorí sa rozhodli zapojiť sa do nášho projektu, patrí obrovská vďaka. Aktuálne obdobie, kedy celý svet čelí pandémii, nás preveruje zo všetkých strán. Je preto skvelé vidieť, že mnohí napriek všetkému, čo sa deje okolo nás, nezabudli, aké dôležité je pomáhať druhým. Solidarita a dobročinnosť sú dôležitou súčasťou Vianoc a to, verím, sa nikdy nezmení,“ doplnil Rastislav Korenko.

Vianočné darčeky už zástupcovia popradského MAXu odovzdali Centru pre deti a rodiny. Deti si ich nájdu a rozbalia pod vianočným stromčekom presne 24. decembra.

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Poprad
Nákupné centrum

OC MAX Poprad
Dlhé hony 4588/1
058 01 Poprad
+421 52 4664 449
poprad@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.