Deň žien sa blíži, vyberte svojej polovičke ten správny darček v nákupnom centre OC MAX Poprad

Deň žien sa blíži, vyberte svojej polovičke ten správny darček


02.03.2022 - 08.03.2022

Každoročne si 8. marca pripomíname štrajk 40 000 newyorských krajčírok, ku ktorému došlo v roku 1908. Počas treskúcej zimy ženy bojovali za zrušenie desaťhodinového pracovného času, proti nízkym mzdám a tiež zlým pracovným podmienkam. Sviatok si rýchlo získal obľubu po celom svete, pričom sa ujal aj v  Československu. Po prvýkrát sme ho oslavovali v roku 1921 a už o rok neskôr mal masový charakter. Jeho presný dátum sa však stanovil až po prvej svetovej vojne, a to po ženských demonštráciách a nepokojoch v Petrohrade. 

Dnes už Deň žien nesprevádzajú búrlivé oslavy, na aké sme boli zvyknutí v minulosti. Napriek tomu si ale našu pozornosť rozhodne zaslúži, keďže pripomína, akú dlhú cestu museli prejsť ženy, aby si vybojovali svoje práva. Ak chcete vyjadriť svojej polovičke úctu, na tento sviatok by ste určite nemali zabudnúť. Poradíme vám, akým darčekom určite potešíte každú ženu.

Kniha  

Kvalitný severský román, encyklopédia o vesmíre alebo romantika z dielne slovenských autoriek? Dobrá kniha dokáže rozbúchať srdce každej správnej knihomoľky. Čítanie prináša radosť, otvára bránu do nových svetov a rozširuje obzory i slovnú zásobu. Ak neviete, ktorým smerom sa v prípade knižných noviniek vybrať, určite navštívte kníhkupectvo Panta Rhei. Jeho zamestnanci vám pri výbere tej správnej knižky určite radi poradia.   

Kozmetika

Zvýšený dopyt po rúžoch kedysi znamenal, že svet čelí kríze. Ženy si v ťažkých ekonomických časoch kupovali kozmetiku, pretože zúfalo potrebovali získať zamestnanie. Pri pohovoroch sa tak snažili zaujať a vyzerať dobre, pričom výber správneho rúžu im v tom neraz pomohol.

Dnešné ženy sa o seba starajú a na svojom vzhľade si dávajú patrične záležať. Nezáleží na to, či pracujú v kancelárii alebo sú na materskej dovolenke. Lesk na pery, voňavý peeling či kvalitný pleťový krém z FAnn parfumérie alebo 101 Drogerie je ako darček jednoducho stávka na istotu. Dobrou voľbou sú celé sady, ktorých súčasťou je viacero výrobkov jednej značky. Okrem klasických produktov môžete v 101 Drogerii, ale aj lekárni Dr.Max vybrať aj špeciálnu dermatokozmetiku, ktoré je určená pre citlivú pleť alebo očné okolie. 

Smart hodinky

Jar klope na dvere a aj tí, ktorí si dali počas zimy športovú pauzu, sa k svojim záľubám postupne vracajú. Skvelým pomocníkom dokážu byť v tomto prípade smart hodinky. Malé, nenápadné a zároveň plné cenných informácií o vašom bežeckom či cyklistickom výkone. Zmerajú tep, spálené kalórie aj prevýšenie, ktoré ste v daný deň zdolali. Modernejšie verzie ponúkajú aj ďalšie cenné funkcionality ako napríklad meranie hladiny saturácie krvi kyslíkom. Zastavte sa v predajni Datart a vyberte tie najvhodnejšie zo širokej ponuky.

Milá drobnosť

Úsmev na tvári každej ženy dokáže vyčariť aj malá drobnosť. Voňavé sviečky, škatuľka na bižutériu alebo trendový rámik na fotografie, ktorý bude pripomínať krásne okamihy života. Ženy majú rady pekné veci, ktorými si dokážu zútulniť svoj domov a rovnako aj pracovné prostredie. Napríklad ranná káva v jednoduchej šálke, ktorú zdobí vtipný nápis, sa môže stať skvelým štartom do každodennej rutiny. Niekedy netreba veľa, aby ste druhého potešili. Dôležité je ukázať, že ste naňho nezabudli. Malé radosti, a navyše za výhodné ceny, vyberiete v predajni TEDi

Kvety

A na záver to, čo symbolizuje lásku a úctu. Kvety sú už od pradávna súčasťou všetkých významných obradov a ceremónií. Ich krása inšpirovala maliarov, poetov aj hudobníkov. Slnečnice, frézie, tulipány či sukulenty v kvetináči  - sortiment kvetinárstva Victor je v tomto prípade viac ako bohatý, stačí si len nechať poradiť, ktorá kombinácia kvetov je tá správna. Nezabudnite, že každý kvet je nositeľom istého posolstva. Hortenzia napríklad predstavuje vďačnosť, narcisy zosobňujú neopätovanú náklonnosť a červená ruža je zase klasickým symbolom lásky. 

MAX Poprad – radosť prísť. 

 

 

 

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Poprad
Nákupné centrum

OC MAX Poprad
Dlhé hony 4588/1
058 01 Poprad
+421 52 4664 449
poprad@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.