Tipy na darčeky, ktoré potešia každú mamu v nákupnom centre OC MAX Poprad

Tipy na darčeky, ktoré potešia každú mamu


08.05.2022 - 08.05.2022

Druhá májová nedeľa patrí už tradične všetkých mamám. Tento rok pripadol Deň matiek na 8. mája. Keďže práve vtedy si zároveň pripomíname Deň víťazstva nad fašizmom, obchody budú zatvorené. Pripravte sa preto v predstihu a kúpte svojej mame darček, ktorý ju poteší. Pokiaľ nemáte predstavu, čo presne by to malo byť, nechajte sa inšpirovať nápadmi na darčeky, ktoré bez problémov zakúpite v obchodnom centre MAX Poprad. Vaša mama určite ocení, že na ňu myslíte a že ste na jej sviatok nezabudli.

 

1. Strávte so svojou mamou čas

Mnohým mamám, a najmä tým, ktoré už majú väčšie deti, často chýba spoločne strávený čas. Je vaša mama fanúšikom turistiky? Tak sa s ňou vyberte na výlet po horách. Na Deň matiek jej darujte kvalitné turistické topánky, oblečenie či ruksak, ktoré sa jej zídu na každej ceste za dobrodružstvom. Skvelý výber nájdete v predajni SPORTISIMO, EXIsport alebo DECATHLON v popradskom MAXe.

Alebo ju príroda až tak neláka a radšej dáva prednosť kultúre? Určite ocení, ak jej venujete spoločný filmový zážitok. Pozrite si aktuálnu ponuku v kine CINEMAX a nepochybne narazíte na film, ktorý poteší vás aj vašu mamu. 

2. Stavte na sladké radosti

Čokoláda patrí medzi najpopulárnejšie sladkosti a len málokto jej dokáže odolať. Vyrábajú sa z nej rozmanité koláče, bonbóny, plnky, výborná je tiež v tekutom stave alebo ako súčasť kozmetiky. Aj na Deň matiek bude preto čokoláda určite stávka na istotu. Siahnite po luxusne balenej bonboniére alebo vyberte čokoládu s netradičnou príchuťou, vďaka ktorej objaví vaša mama nové, exotické chute. 

Skvelý výber bonboniér, čokolád a exkluzívnych cukroviniek nájdete v predajni Delikateso.

3. Zvečnite vaše spomienky

Hoci sú naše telefóny či počítače plné fotografií, len málokto si dnes dá tú námahu, aby ich vytlačil a založil do albumu. Je to pritom obrovská škoda, keďže práve prezeranie fotiek nám pomôže oživiť dávno zabudnuté momenty. Skúste preto vybrať vo svojom archíve tie najkrajšie fotografie, ktoré by vašu mamu určite potešili, a dajte ich vytlačiť. Či už to budú zábery z rodinnej oslavy, spoločnej dovolenky alebo len fotografie vás a vašich detí – každá mama toto gesto ocení. Pridajte pekný rámik a ideálny darček je na svete. Pokiaľ plánujete vytlačiť viac záberov, skúste sa zároveň poobzerať po klasickom fotoalbume. Na jeho stránkach všetky krásne spomienky a zážitky znovu ožijú. 

Trendy rámiky na fotografie nájdete v predajniach TEDi či AR DESIGN, navyše za výhodné ceny. Klasické fotoalbumy rôznych farieb a rozmerov zakúpite v predajni ŠEVT na 1. poschodí. 

4. Stavte na praktické doplnky

Šatky, slnečné okuliare, kabelky, bižutéria, hodinky – srdce každej ženy poteší vhodne zvolený doplnok. Ak si neviete dať rady, čo bude to pravé orechové práve pre vašu mamu, skúste sa najskôr vybrať na tajný prieskum jej šatníka. Všímajte si farby, vzory a tvary, ktoré v ňom prevládajú. Ak si aj tak nie ste úplne istí, či sa dokážete trafiť do jej vkusu, uprednostnite nadčasové veci, ktoré ani po rokoch nevychádzajú z módy. Napríklad úplne klasická čierna listová taška alebo decentný prívesok v tvare srdiečka nič nepokazí. Mimochodom, najkrajším doplnkom každej ženy býva pekná vôňa. Obľúbený parfum vašej mamy určite v jej domácnosti nezapadne prachom.

Najlepšie voňavé darčeky nakúpite vo FAnn parfumérii, kde vám ochotne poradí skúsený personál a zorientuje vás aj v aktuálnych kozmetických novinkách a trendoch.

5. Myslite na jej zdravie 

Strach, vyčerpanosť, obavy – aj to je súčasť materstva. Každá mama vie, aké je to bdieť pri chorom dieťati. Skúste sa jej za to všetko, čo pre vás v detstve vykonala, poďakovať a myslieť tento raz na jej zdravie. Dobrou voľbou sú rôzne výživové doplnky, ktoré telu dodajú potrebné vitamíny a minerály. V tomto prípade si nechajte poradiť od odborníkov v lekárni Dr.MAX, ktorí vám radi pomôžu vybrať ten správny prípravok. Pekným darčekom môže byť aj kozmetický balíček starostlivosti o pleť alebo elektronická sada na manikúru a pedikúru. 


Deň matiek sa dnes teší na Slovensku veľkej popularite. Je to deň, kedy vzdávame našim mamám hold a úctu, kedy im dávame najavo svoju lásku. Preto ani vy počas druhej májovej nedele nezabudnite na svoju mamu. Potešte ju pekným darčekom a najmä jej povedzte, akí ste vďační, že ju máte.

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Poprad
Nákupné centrum

OC MAX Poprad
Dlhé hony 4588/1
058 01 Poprad
+421 52 4664 449
poprad@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.