MDD sa blíži, spravte vašim ratolestiam radosť! v nákupnom centre OC MAX Poprad

MDD sa blíži, spravte vašim ratolestiam radosť!


26.05.2022 - 02.06.2022

Čas radosti, zábavy, smiechu ale predovšetkým lásky – to všetko zosobňuje Medzinárodný deň detí. Oslavujú ho v mnohých krajinách sveta, nie všade si však vybrali ten istý dátum ako my na Slovensku – 1. jún. Napríklad v Maďarsku sa oslavuje Deň detí poslednú nedeľu v máji. V Japonsku mu patrí 5. máj, v Mexiku 30. apríl, vo Venezuele tretia júlová nedeľa a v moslimských krajinách sa MDD slávi 4. júla. Síce iné kultúry a iné dátumy, myšlienka však zostáva rovnaká. Tento sviatok nám má pripomenúť, aby sme našim deťom ukázali, aké sú pre nás dôležité, a venovali im našu lásku a pozornosť. Pripravili sme vám niekoľko tipov, ako spraviť z MDD výnimočný deň, na ktorý vy a vaše ratolesti tak ľahko nezabudnete.

Zorganizujte detskú párty

Pekne prestretý stôl, dobré jedlo a najlepší kamaráti – pripravte pre svojich šibalov malú oslavu ich sviatku. Neberte si však všetko na svoje plecia a do jej prípravy deti zapojte. Zverte im do rúk napríklad tvorbu pozvánky pre ich priateľov, prípadne výzdobu miestnosti balónmi či papierovými girlandami. 

Skvelé doplnky na detskú párty určite vyberiete v predajni TEDi a navyše za výhodné ceny. 

Zábavný program vám zaručí napríklad hľadanie ukrytého pokladu pomocou rôznych indícií, stoličkový tanec či hra na skrývačku, alebo sa môžete spoločne presunúť do obľúbeného bowlingového centra CITYBOWLING do popradského MAXu.  

Vyberte sa na rodinný výlet 

MDD je ideálny čas na spoločný výlet. Júnové počasie býva zvyčajne priaznivé, tak prečo si nezbaliť ruksak a neukázať svojim potomkov, aké krásy Slovensko ukrýva? Lesy, jazerá, studničky alebo hradné zrúcaniny ukryté hlboko v horách môžu byť zaujímavým turistickým cieľom. Trasu si vopred dobre naplánujte, zvážte jej náročnosť a nezabudnite na dobrú športovú výbavu. Úplným základom sú kvalitné turistické topánky, vzdušné oblečenie, pokrývka hlavy, fľaša s vodou a slnečné okuliare. 

Spoľahlivú výstroj nájdete v športových predajniach DECATHLON, EXIsport, ALPINE PRO, SPORTISIMO či HUSKY a poradiť sa môžete aj s ochotnými  odborníkmi týchto predajní.

K výletu určite patrí aj chutná desiata zabalená v praktickom obedári a krásny sviatočný deň sa môže začať. Užitočných pomocníkov na piknik v prírode zakúpite v predajni s domácimi potrebami BANQUET

Pokiaľ počasie výletom práve nepraje, ešte to neznamená, že musíte sedieť doma. V CINEMAXe pravidelne prinášame filmové predstavenia aj pre detského diváka, ktoré určite rozosmejú aj vašich drobcov. Pred kinom sa môžete posilniť chutným rodinným obedom alebo večerou v reštaurácii BÔRIK STODOLA.

Strávte čas nad knihou

Chcete navštíviť čarodejnícku školu, vydať sa na pirátsku výpravu na lodi alebo hľadať stratený ostrov? Nie je nič jednoduchšie! Vyberte sa so svojimi ratolesťami na dobrodružnú cestu knižným svetom, ktorá podporí ich predstavivosť. Na MDD spoločne navštívte kníhkupectvo PANTA RHEI a nechajte dieťa, aby si vybralo, čo ho zaujme. Určite však neobíďte knižné klasiky, ktoré sú overené už generáciami najmenších čitateľov. Ročne prídu na slovenský trh tisícky titulov, pričom nechýbajú medzi nimi ani kvalitné knihy pre deti a mládež. Aktuálna ponuka je bohatá, pokiaľ si však neviete poradiť, poproste o radu predavačov, ktorí majú v knižnom svete určite dobrý prehľad. Nenechajte sa odradiť prvotným nezáujmom zo strany vášho potomka. Pokiaľ natrafíte na ten správny knižný klenot, môže sa zo sviatočného čítania razom stať celoživotná záľuba. 

Odmeňte ich sladkosťou

S ničím to netreba preháňať, čo v prípade cukroviniek platí dvojnásobne. Na MDD by ste ale mohli urobiť malú výnimku. Doprajte svojim deťom balíček sušienok, bonboniéru, prípadne vrecúško cukríkov, ktoré poteší každého malého maškrtníka. Široký výber nájdete v predajni cukroviniek DELIKATESO.

Pre tých, ktorí sa snažia minimalizovať cukor v strave, sú v ponuke sú aj zdravšie varianty sladkostí, ktoré chutia takisto výborne. 

Hračky sú zaručená istota

Čo zaručene poteší každé dieťa? Rozhodne hračky! Sprevádzajú nás od prvých mesiacov nášho života a aj v dospelosti si určite vybavíme našu obľúbenú bábiku či macka. Dnes nájdeme v obchodoch hračky od výmyslu sveta – klasické drevené koníky, detské kuchynky, obľúbené stavebnice či spoločenské hry. Viaceré z nich slúžia nielen na hranie, ale zároveň rozvíjajú zručnosti a schopnosti vášho dieťaťa. Tak im spravte radosť a zoberte ich na MDD do hračkárstva POMPO, aby si mohli splniť svoj detský sen.

 

Prajeme deťom, ale aj ich rodičom a starým rodičom krásny Medzinárodný deň detí. Oslávte ho spoločne a užite si ho presne podľa vašich predstáv.

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Poprad
Nákupné centrum

OC MAX Poprad
Dlhé hony 4588/1
058 01 Poprad
+421 52 4664 449
poprad@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.