Skvelé nápady na darčeky pre deti aj učiteľov v nákupnom centre OC MAX Poprad

Skvelé nápady na darčeky pre deti aj učiteľov


28.06.2022 - 03.07.2022

Záver školského roka sa blíži a pred deťmi je najkrajšie obdobie z celého roka – letné prázdniny. Ešte pred nimi ich ale čaká dôležitá povinnosť – prevziať si koncoročné vysvedčenia. To, čo sa počíta, je snaha, a preto si určite každé dieťa zaslúži aspoň malú odmenu za to, čo všetko muselo v uplynulých mesiacoch zvládnuť. Nezabudnite ani na pani učiteľku, ktorú malá drobnosť určite veľmi poteší. Pripravili sme pre vás niekoľko zaručených tipov na záver školského roka, s ktorými určite trafíte do čierneho.

Bonboniéra, čokoláda či zdravá maškrta

Deti, ktoré nemajú rady čokoládu, by ste zrátali na prstoch na jednej ruky. A buďme k sebe úprimní – aj väčšina dospelých len ťažko odoláva sladkým pokušeniam. Tak prečo to školákom nedopriať a nesiahnuť napríklad po bonboniére z predajne DELIKATESO ako odmene za vysvedčenie? Skúste byť kreatívni a spravte dieťaťu balíček z jeho obľúbených pochúťok. Pokiaľ dávate prednosť zdravším verziám cukroviniek, nemusíte mať obavy. Viaceré obchody sa zameriavajú práve na tento typ pochutín, ktoré môžu bez problémov konzumovať napríklad aj deti s rôznymi intoleranciami. Čokoláda je zároveň skvelým darčekom aj pre pani učiteľku. Celosvetovo najpopulárnejšia sladkosť totiž obsahuje množstvo zdraviu prospešných látok, vďaka ktorým si môže doslova „obaliť nervy“ po ďalšom náročnom školskom roku.

Vytúžená hračka

Bábika, autíčko či stavebnica – posledný júnový deň by sa mal niesť v znamení radosti a dobre zvolenou hračkou sa o to určite postaráte. Zájdite so svojím potomkom do hračkárstva POMPO, nech vám ukáže, po čom túži najviac. Pokiaľ to už vopred dobre viete, tak ho skúste prekvapiť a hračku mu vopred kúpte. Výbornou voľbou môžu byť spoločenské hry, pri ktorých sa dokáže zabaviť celá rodina. A spoločne strávený čas je predsa to najcennejšie, no nie?

Oblečenie pre tínedžerov

V žiadnom veku tak úzkostlivo nedbáme o svoj vzhľad, ako práve v období puberty. Preto ak máte doma tínedžera, nemusíte si vôbec lámať hlavu, akým darčekom ho potešiť. Stávkou na istotu sú spoločné nákupy. Módne oblečenie, trendové topánky či imidžový ruksak podľa vlastného výberu môže byť dokonalou odmenou za dobré známky. Nešliapnete vedľa ani s darčekovou poukážkou na nákup vo vybraných obchodoch, kde si vaša ratolesť môže splniť svoje sny. Inšpirujte sa predajňami VIGOSS JEANS či NEW YORKER.

Elektronika ako novodobý trend

Pre súčasnú mladú generáciu je elektronika úplne bežnou súčasťou každodenného života. Neraz ju vedia oveľa lepšie ovládať ako mnohí dospelí. Dobrou voľbou v prípade koncoročného darčeka tak môže byť napríklad herná konzola, notebook, tablet či nový mobil. Staršie deti určite ocenia aj kvalitné slúchadlá či bezdrôtové reproduktory, aby mohli počúvať svoju obľúbenú kapelu. Široký výber nájdete v predajni DATART.

Príprava na leto

Koncoročný darček môže byť taktiež prísľubom nadchádzajúcich letných dobrodružstiev. Chystáte sa podniknúť cyklovýlety po okolí? Siahnite po chráničoch na bicykel, novej helme alebo kvalitnom funkčnom oblečení. Dáte prednosť zahraničiu a dovolenku strávite pri mori? Tak v tom prípade padnú vhod nové plavky, slnečné okuliare, pomôcky na plávanie, ale aj rôzne  hračky ako napríklad vodné pištole. 

Najlepšie sa pripravíte na letné športy v predajni DECATHLON, ale aj v predajniach SPORTISIMO, EXIsport, HUSKY či ALPINE PRO.

Zabavte sa

Strávte posledný školský deň spoločne a zabavte sa. Vyberte sa so svojím dieťaťom do kina CINEMAX na film podľa jeho gusta. Alebo ho zoberte do reštaurácie BÔRIK STODOLA a nechajte, aby si zvolilo to, na čo má práve chuť. Je viac knihomoľ než labužník či filmový divák? Knižka podľa vlastného výberu z PANTA RHEI a spoločné čítanie počas letných večerov môžu byť perfektnou letnou aktivitou pre celú rodinu. 

Nezabudnite ani na pani učiteľku

Pre deti sú letné prázdniny symbolom voľna a zábavy. Pre učiteľky a učiteľov ide o obdobie, počas ktorého načerpajú potrebné sily do ďalšieho roka. Preto by ste počas posledného školského dňa nemali zabudnúť ani na tých, ktorí od septembra rozvíjali vedomosti vašich potomkov. Úplnou klasikou je voňavá kytica z kvetinárstva VICTOR ako symbol vďaky. Ak chcete byť ale tento raz originálnejší, zaujímavou alternatívou môže byť voňavá sviečka, pekný rámik na fotku, praktický hrnček na kávu alebo ponožky s motívom predmetu, ktorý daný učiteľ / učiteľka učí.

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Poprad
Nákupné centrum

OC MAX Poprad
Dlhé hony 4588/1
058 01 Poprad
+421 52 4664 449
poprad@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.