Štyri aktivity s MAXom, ktoré vám zaručene rozjasnia jesenné dni v nákupnom centre OC MAX Poprad

Štyri aktivity s MAXom, ktoré vám zaručene rozjasnia jesenné dni


23.09.2022 - 07.10.2022

Jeseň so sebou prináša krásne zafarbenú prírodu, vôňu pečených gaštanov, ale aj o niečo chladnejšie dni. Dobite si baterky a načerpajte novú energiu z vecí, ktoré vám prinášajú radosť. Za zábavou pritom nemusíte chodiť ďaleko. Mnohé zaujímavé aktivity môžete zažiť aj v našom obchodnom centre MAX. 

Stretnutia nad šálkou kávy

Viete, že pravidelné pitie kávy pomáha znižovať hladinu cukru v krvi, zlepšuje pamäť a je výborným pomocníkom pri spaľovaní tukov? Okrem toho nás šálka tohto voňavého čierneho nápoja dokáže poriadne „nakopnúť“, o čom sa mnohí z nás pravidelne presviedčajú každé jedno ráno. Ak ste teda fanúšikom kávy, čaju či iných horúcich dobrôt, nezostávajte sami doma, ale vychutnajte si ich spoločne s rodinou či dobrými priateľmi. Jesenné posedenie v kaviarni HOLLYWOOD CAFÉ alebo ESPRESSO CAFÉ na prízemí vám určite rozjasní každý jeden zamračený deň.

Športom proti smútku aj chorobám

Pokiaľ cítite, že na vás lezie jesenná únava a ste mrzutí či vyčerpaní, možno je čas zamyslieť sa nad tým, či by ste sa nemali viac hýbať. Šport má množstvo benefitov, a to vďaka endorfínom, teda hormónom šťastia, ktoré sa pri ňom postupne uvoľňujú. Vďaka nim sa cítite dobre a plní síl, pričom ide o rovnaký pocit, ako keď ste zamilovaní. Je len na vás, aký druh športu si zvolíte. Pre úplných začiatočníkov sú určite dobrou voľbou dlhé prechádzky v prírode a nenáročný nordic walking. V prípade pekného počasie je tiež fajn sadnúť na bicykel a dopriať si aspoň 20 minútovú jazdu.  

Všetko potrebné pre jesenné športové dobrodružstvá nájdete v našich športových predajniach ALPINE PRO, DECATHLON, EXISPORT, HUSKY či SPORTISIMO

Pravé filmové zážitky 

Domáce televízory sú síce fajn, ale nič sa nevyrovná veľkému filmovému plátnu. Práve na ňom totiž vynikne každý jeden detail. K tomu skvelý zvuk, pri ktorom vám naskakuje husia koža, a tiež dobroty, ktoré si vychutnáte pri napínavých scénach. Kino jednoznačne patrí medzi aktivity, ktoré by nemali chýbať na vašom jesennom zozname. V posledných mesiacoch vychádzajú výborné filmy pre deti aj dospelých, pričom viaceré z nich sú aj zo slovenskej produkcie. Je medzi nimi milostná dráma Piargy aj debut scenáristu a režiséra Michala Blaška s názvom Obeť, ktorý sa dokonca teší medzinárodnému festivalovému záujmu.

A kto by nemal rád Juliu Roberts a Georga Clooneyho? Vychutnajte si pravú americkú komédiu Vstupenky do raja, ktorá poteší každú romantickú dušu. S rodinou si môžete odskočiť na fantazijný film AVATAR, aby ste sa navnadili pred decembrovou premiérou druhého pokračovania tohto originálneho filmového počinu Jamesa Camerona.

Spoznajte aktuálne snímky, ktoré hýbu domácou aj svetovou kultúrnou scénou, v jedinečnej atmosfére kina CINEMAX

Jedna z najpopulárnejších hier 

Podľa jednej z teórií bola predhistorická podoba bowlingu súčasťou už egyptskej ríše. Či to tak bolo alebo nie, sa už zrejme nedozvieme. V každom prípade patrí bowling medzi najpopulárnejšie aktivity, pri ktorých sa dokáže zabaviť celá rodina, partia dobrých priateľov či kolegov. V súčasnosti sa jej venuje viac ako 100 miliónov ľudí vo viac ako 90 krajinách na celom svete. Nemáte ešte s bowlingom žiadne skúsenosti? Nevadí. Aj táto hra je neraz len o šťastí, ktorého mávajú často začiatočníci neúrekom. A hlavné je predsa zabaviť sa, no nie?

Zastavte sa s priateľmi, či rodinou na 1.poschodí popradského MAXu v bowlingovom centre CITYBOWLING a vyskúšajte nové zážitky. 

Počas jesene nezabudnite dopĺňať vitamíny, doprajte si dlhé prechádzky a najmä sa sústreďte na veci, ktoré vám prinášajú radosť. Vaše telo aj myseľ sa vám určite poďakujú. 

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Poprad
Nákupné centrum

OC MAX Poprad
Dlhé hony 4588/1
058 01 Poprad
+421 52 4664 449
poprad@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.